شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۱:۵۹
کد خبر: ۱۰۱۲۷۶
|
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۲
کتابخانه فجر با هدف ترویج فرهنگ غذاهای ایرانی جشنواره غذاهای سنتی را با حضور علاقه‌مندان برگزار می‌کند.
جشنواره غذای ایرانی در کتابخانه فجربه گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در جشنواره غذای ایرانی که به همت کانون ادبی کتابخانه فجر برگزار می‌شود ضمن معرفی «کتاب مستطاب آشپزی؛ از سیر تا پیاز» اثر نجف دریا بندری، لاله علی مرتضایی و سمیه کاظمی کارشناسان برنامه در خصوص ابعاد جشنواره و چگونگی انتخاب بهترین غذاها صحبت می‌کنند.

در این جشنواره نوع چیدمان، طعم، سلیقه، ابتکار و نوع مواد استفاده شده در غذاها از موارد انتخاب بهترین غذاها است که پس از چیدمان بر سر میز، کارشناسی و داوری توسط تمامی اعضا صورت می‌گیرد و بعد از سرو غذاها با رای گیری به ارایه کنندگان بهترین غذاها هدایایی اهدا می‌شود.

جوجه کباب، خورش کرفس، دلمه، کوفته، کباب کوبیده، کیک، فلافل، آبگوشت، انواع شیرینی و دسر از جمله غذاهای جشنواره است.

این برنامه روز پنج‌شنبه ۱۶ اسفند از ساعت ۹ تا ۱۱ در کتابخانه فجر به نشانی ابراهیم آباد، خیابان سید جمال الدین اسد آبادی، بوستان مینا، کتابخانه فجر میزبان علاقه‌مندان است و شهروندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۶۶۸۱۷۴۵۶ تماس بگیرند.

 
نظر شما