پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳
ساعت : ۱۸:۱۱
کد خبر: ۱۰۴۷۲۷
|
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲
به همت فرهنگ‌سرای انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد
فرهنگ‌سرای انقلاب اسلامی ۱۰ تن از چهره‌هایی را که در عرصه خدمت‌گزاری به شهادت رسیده‌اند را تصویرگری و به همراه داستانکی از زندگی آنان در فضای مجازی منتشر می‌کند. معرفی ۱۰ شهید خدمت در عمر ۴۱ ساله انقلاب اسلامی
معرفی ۱۰ شهید خدمت در عمر ۴۱ ساله انقلاب اسلامیبه گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، فرهنگ‌سرای انقلاب اسلامی ۱۰ تن از چهره‌هایی را که در عرصه خدمت‌گزاری به شهادت رسیده‌اند را تصویرگری و به همراه داستانکی از زندگی آنان در فضای مجازی منتشر می‌کند. این مجموعه به معرفی ۱۰ شهید عرصه خدمت‌رسانی از دوران قبل از انقلاب در بهمن ماه سال ۱۳۵۷ تا فروردین ۱۳۹۹ در عرصه‌های گوناگون می‌پردازد. در این مجموعه از امدادگران دوران دفاع مقدس، معلمی که در مدرسه به شهادت رسیده تا پزشکان و پرستارانی که در مقابله با کرونا جان خود را از دست داده‌اند، معرفی می‌شوند.

تصویرگری این مجموعه توسط فاطمه متأله، دانش‌آموخته گرافیک که تصویرگری حدود ۲۰ کتاب و مجموعه را بر عهده داشته، انجام شده و قدسیه پایینی به نگارش داستانک های آن پرداخته است. پایینی نگارش کتاب یادگاران/ کتاب حاج آقا ابوترابی (مینی مال‌هایی از زندگی سید آزادگان)، آمبولانس پنج ضلعی، سنگ (رمانی درباره واقعه عاشورا) و روایت قرآن را به انجام رسانده است. 

در مجموعه شهدای خدمت فرهنگ‌سرای انقلاب اسلامی شهیدان عزت الملوک کاووسی (دانشجوی پزشکی که در هنگام امدادرسانی به شهادت رسید)، ژاله بنائیان (مهماندار پرواز ایرباس که توسط ناو امریکایی هدف قرار گرفت)، صدیقه رودباری (جهادگری که توسط گروهک‌های ضدانقلاب به شهادت رسید)، سکینه بیگم نیک نژاد (معلمی که در مدرسه به دست منافقان شهید شد)، مرجان نازقلیچی (فرماندار وقت بندرترکمن و معینه حج که در فاجعه منا به شهادت رسید)، شهناز حاجی شاه (از شهدای دفاع ۴۰ روزه خرمشهر)، فوزیه شیردل (بهیاری که در حمله گروهک‌ها به شهادت رسید)، نرجس خانعلی زاده (نخستین پرستار شهید مقابله با کرونا)، دکتر مهدی وریجی (مدیر درمانگاه منطقه ۲۱ شهرداری که بر اثر ابتلا به کرونا به شهادت رسید) و غلامرضا وثوقی کیا (دومین پرستار شهید مقابله با کرونا) در قالب تصویرگری و ارائه داستانک به مخاطبان معرفی می‌شوند.

این مجموعه در اینستاگرام فرهنگ‌سرای انقلاب اسلامی به نشانی f.enghelab و کانال f_enghelab در پیام‌رسان بله در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. انتشار این مجموعه توسط تمامی فعالان فرهنگی و علاقه‌مندان آزاد است. 


نظر شما