پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۲۰:۳۶
کد خبر: ۱۱۷۳۵۰
|
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
تخم‌مرغ بدلیل دارا بودن 210 میلی‌گرم کلسترول در دهه‌های گذشته جایگاه مناسبی در سبد غذایی مردم نداشته است چون تصور می‌شد که با خوردن آن کلسترول خون افزایش یافته و در نتیجه بیماری‌های قلبی-عروقی و خطر حمله‌ی قلبی را افزایش می‌دهد.
اینفوگرافیک | باورهای غلط درباره خوردن تخم مرغ
نظر شما