پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۴:۰۷
کد خبر: ۱۳۲۳۸۳
|
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۸
در هفته گذشته اولین دوره فیلم‌سازی مدرسه تصویر به طور فشرده و در طول یک هفته در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، این دوره فیلم‌سازی پنجشنبه ۱۱ خرداد با اهدای گواهی‌نامه‌ پایان دوره به هنرجوها به کار خودش پایان داد.
در این دوره بیش از بیست کارگاه گوناگون با موضوعات مختلف برگزار شد. در طراحی این دوره تلاش شده بود بخش‌های پیش‌تولید، تولید و پس‌تولید به کارگاه‌های بسیار جزئی تقسیم شوند و از طریق اساتید مطرح مباحث مدنظر و تجربه‌های مهم به هنرجوها انتقال یابد.

صفر تا صد فیلمسازی برای هنرجویان کمپ یک هفته ای مدرسه تصویر

عناوین کارگاه‌های اولین دوره فیلمسازی مدرسه تصویر به ترتیب شامل کارگردانی اولین فیلم بلند، فیلمسازی فیلم کوتاه، فیلمنامه نویسی، دستیاری کارگردان وبرنامه‌ریزی، جلوه‌های ويژه مبتنی بر فیلمنامه، فیلمسازی با موبایل، تهیه‌کنندگی و تولید، سریال‌نویسی، گریم، تدوین، طراحی صحنه و لباس، موسیقی فیلم، بازیگردانی مقابل دوربین، اصلاح رنگ و نور، عکاسی فیلم، فیلم‌برداری، صدابرداری و صداگذاری، جلوه‌های ويژه مبتنی بر پس‌تولید، طراحی پوستر فیلم، تهیه‌کنندگی فیلم کوتاه و پخش آن در جشنواره‌های خارجی، روابط عمومی و تبلیغات و نقد فیلم می‌شد.

 طراحی این کلاس‌ها از ابتدا به گونه تعاملی صورت گرفته بود و مدرسان دوره فارغ از مباحث مدنظرنشان به طور مرتب از هنرجوها برای پیش‌برد سیر کارگاه استفاده می‌کردند. به طور خاص بخش‌هایی از هر کارگاه نیز به پرسش و پاسخ اختصاص پیدا می‌کرد. برخی از این کارگاه‌ها مانند گریم یا فیلم‌سازی با موبایل به طور کامل به شکل عملی و اجرایی برگزار شد و برخی دیگر مانند جلو‌ه‌های ویژه، ساختن فیلم کوتاه یا تدوین با پخش آثار شاخص و آنالیز آن‌ها همراه بود. تنوع کلاس‌ها و اشتیاق اساتید باعث شده بود هنرجوها در کارگاه‌ها حضوری کاملا فعال داشته باشند و ۱۲ساعت حضور روزانه در کلاس‌ها، تاثیر منفی روی آن‌ها نگذارد.

از جمله نکات جالب توجه اولین دوره فیلمسازی مدرسه فیلم تصویر، تعامل خوب مدرسان با هنرجوها بود. به طوری که برخی از اساتید از هنرجوها دعوت کردند تا به عنوان کارآموز و دستیار در پروژه‌های آینده همراشان باشند. برخی دیگر از هنرجوها نیز از مدرسان تقاضای مشاوره برای فیلمشان داشتند که این‌ها نیز با واکنش مثبت اساتید مواجه می‌شد.

این مدرسان همگی از جمله‌ افراد شاخص و خوشنام سینمایی در حوزه‌های تخصصی گوناگون بودند. افرادی چون سعید خانی، امید شمس، کاظم دانشی، میثم مولایی، محسن دارسنج، حبیب‌خزایی‌فر، علیرضا برازنده، امیرحسین حداد، محمد برادران، پویا سعیدی، علی نیک رفتار، پدرام پورامیری، حسین دوماری، حسین فلاح آبادی، پوریا حیدری اوره، محمدرضا مقدسیان، نیما دبیرزاده، علیرضا ناصربخت، آرش قاسمی، مسیح حدپور سراج، طه ذاکر، مسعود زارعیان و امیرحسین رسائل در طول یک هفته تمام تلاش خود را کردند تا تجربیات و آموزه‌های خود را به نسل بعدی سینما منتقل کنند.

علاوه بر این اساتید، موسسه تصور شهر در خلال این کارگاه‌ها از چهره‌های شاخص سینما دعوت به عمل آورده بود تا مهمانانی ویژه در قالب گفت‌وگوهایی کوتاه به انتقال تجربیات خود بپردازند. اولین مهمان ویژه این اردوی فیلم‌سازی محمدحسین فرحبخش بود که به بیان تجریباتش در سال‌های پیش و پس از انقلاب پرداخت. پس از او مهدی بدرلو، زینب تقوایی، سعید‌پروینی و مریم بحرالعلومی نیز به عنوان مهمان ویژه اولین دوره کارگاه‌های مدرسه فیلم تصویر در پردیس سینمایی ملت حضور پیدا کردند.

اولین دوره فیلمسازی موسسه تصویر شهر با عنوان «مدرسه تصویر» و با شعار سینما در سینما از 4 الی 11 خردادماه 1402 در پردیس سینما گالری ملت برگزار شد.


صفر تا صد فیلمسازی برای هنرجویان کمپ یک هفته ای مدرسه تصویر   


صفر تا صد فیلمسازی برای هنرجویان کمپ یک هفته ای مدرسه تصویر

صفر تا صد فیلمسازی برای هنرجویان کمپ یک هفته ای مدرسه تصویرصفر تا صد فیلمسازی برای هنرجویان کمپ یک هفته ای مدرسه تصویر 
نظر شما