شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۰۴:۲۷
کد خبر: ۸۹۲۰۲
|
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۲
همسر شهید فرزانه در مراسم بازخوانی کتاب «از جنون تا مجنون»:
همسر شهید مدافع حرم، رضا فرزانه گفت: عده‌ای می‌گویند مدافعان حرم برای پول می‌روند من حاضرم فیش حقوقی همسرم را قبل از اعزام و بعد از شهادت منتشر کنم.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مراسم بازخوانی کتاب «از جنون تا مجنون» عصر دوشنبه پنجم مهرماه با حضور «ابوالفضل درخشنده»، نویسنده کتاب «از جنون تا مجنون» و پاسدار جانباز علی اکبر مصداقی و امیرکرک آبادی از همرزمان شهید مدافع حرم  سردار رضا فرزانه و جمعی از نویسندگان و ناشران دفاع مقدس در سالن سپیده فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار شد. 

درخشنده در این مراسم اظهار داشت: در سالیان گذشته برخی از افراد در معرفی چهره واقعی نسل جنگ به جوانان امروزی کوتاهی کردند تا آن حد که رزمندگان و شهدا را فرازمینی معرفی و برای نسل کنونی خارج از تصور جلوه دادند. متاسفانه همین عامل سبب گسست بین این دو نسل شد. در مقابل، عده‌ای نیز چنان رزمندگان را خاکی و زمینی نشان دادند که انگیزه معتبر آنان و رشادت‌های آنان نادیده گرفته شد. 
  
وی افزود: جشنواره ادبی «از جنون تا مجنون» ثمره دغدغه‌های ذهنی عمیق برای رفع تصورات نادرست موجود در جامعه است که هنرمندان را با نسل واقعی جنگ آشنا می کند.
 
درخشنده بیان داشت: نگارش این کتاب 19 اسفند سال 90 در جلسه‌ای با حضور بیش از 50 هنرمند داستان نویس و شخصیت های به جا مانده از عملیات بدر در فرهنگسرای سرو آغاز شد. در این جلسه فرماندهانی همچون سردار پاسدار جانباز رضا فرزانه که در آن زمان معاون وقت واحد ادوات و از فرماندهان لشکر 27 محمد رسول الله(ص) بود، سردار جانباز رضا نامی، فرمانده تیپ ذوالفقار لشکر 27 محمد رسول الله، سردار پاسدار جانباز رضا غزلی از کارکنان اطلاعات و عملیات لشکر 27 محمد رسول الله، پاسدار جانباز علی اکبر مصداقی، مسئول ضد زره تیپ ذوالفقار، پاسدار جانباز سید محسن خوشدل، معاون واحد ضد زره تیپ ذوالفقار، پاسدار جانباز مسعود کیانی از رزمندگان واحد ادوات تیپ ذوالفقار، سردار پاسدار جانباز مجتبی عسکری مسئول وقت گردان بهداری و امداد لشکر 27 محمد رسول الله(ص) حضور داشتند.
 
وی در ادامه تصریح کرد: ذکر خاطرات رزمندگان حاضر در جلسه از عملیات بدر بر آن شد که فکر اولیه برای نگارش بیش از 150 داستان کوتاه که ثمره هنرنمایی قلم داستان نویسان بود شکل بگیرد و کتاب به مرحله چاپ برسد.
در ادامه نجمه ولی پور، یکی از خاطره نویسان کتاب «از جنون تا مجنون» بخش هایی از این کتاب را برای حضار خواند.

شنیدن زخم زبان سخت است
همسر شهید فرزانه در این مراسم گفت: به قدری همسرم شوق و اشتیاق سفر به سوریه را داشت که زمانی که خبر اعزامش را دادند خنده از لب‌هایش نمی رفت. شب قبل از اعزام خواهران و مادرش را دعوت کردیم و به قدری آن شب جو شادی را در فضای خانه حاکم کرد که همه‌مان در تعجب بودیم.
   
وی در واکنش به شایعاتی درباره حقوق های مدافعان حرم گفت: غم نبود همسر سخت است، اما سخت تر از آن زخم زبان های برخی مردم است که به این هجرت مدافعان حرم آگاه نیستند. عده ای می گویند مدافعان حرم برای پول می روند من حاضرم فیش حقوقی همسرم را قبل از اعزام و بعد از شهادت منتشر کنم. تا مردم بدانند ریالی برای این امر به فیش حقوقی همسرم واریز نشده است.
  
 این همسر شهید مدافع حرم افزود: من با همسران شهدای مدافع حرم تا حدودی ارتباط دارم و دیده ام که همین خانواده های شهدای مدافع حرم در شهرستان ورامین با چه وضعیت نابسامانی در نبود همسر روزهای سختی را می گذرانند. من از شما نویسندگان می خواهم که با قلم های خود مدافعان حرم را یاری کنید و به مردم آگاهی بدهید که هدف والای مدافعان حرم از این هجرت چیست.
 
همسر شهید فرزانه بیان داشت: من ماه گذشته سوریه بودم و وضعیت را دیدم و به گفته رهبری رسیدم که اگر در سوریه نجنگیم باید در همدان و کرمانشاه با آنها بجنگیم.
در پایان مراسم از مینا «فرهمند» و «فاطمه پورخضری» دو تن از نویسندگان کتاب «از جنون تا مجنون»  توسط همسر شهید فرزانه تقدیر شد. عبدالمطهر محمدخانی، رئیس فرهنگسرای انقلاب اسلامی از همسر شهید فرزانه، علی اکبر مصداقی و امیرکرک آبادی، دو تن از همرزمان شهید تقدیر شد.
 
در پایان این مراسم کانون ادبیات داستانی فرهنگسرای انقلاب اسلامی فعالیت رسمی خود را  آغاز کرد و شرکت کنندگان به همین مناسبت عکس یادگاری گرفتند. 
نظر شما