چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۰۲:۴۰
کد خبر: ۹۷۷۸۹
|
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۷
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در نشست کمیسیون فرهنگی مجلس، این سازمان را بزرگترین مجموعه فرهنگی کل کشور دانست.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در نشست روز (یکشنبه، ۶ خرداد ماه) کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویژگی‌ها و برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران این سازمان را بزرگترین مجموعه متمرکز و یکپارچه در سطح کشور برشمرد و گفت: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دارای ۵۰۰ مرکز فرهنگی در شهر تهران شامل فرهنگسراها، موزه‌ها، باغ موزه‌ها و سایر مراکز فرهنگی دیگر است.
 
وی افزود: یکی از برنامه‌های سال جاری سازمان این است که با توجه به امضای تفاهم‌نامه میان دیگر سازمان‌ها و نهادها، تورهای گردشگری را در سطح شهر تهران از میان دانش‌آموزان و علاقه‌مندان برپا کنیم و این تورها در نهایت به باغ موزه قصر که دارای پندها و آموزه‌های بسیاری برای نسل سوم انقلاب است ختم شود.
 
اوحدی با بیان اینکه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دارای ۳۷۲ کتابخانه در شهر تهران است و از این میان تعداد ۷۶ کتابخانه آن در نهاد کتابخانه ملی دارای رنکینگ است، گفت: همچنین این سازمان از ۱۵۰ خانه فرهنگ بهره می‌برد که با توجه به تعریف دقیقی که برای این خانه‌های فرهنگ صورت گرفته است، این مراکز اقدامات فرهنگی مناسبی در کنار مساجد در هر یک از محله‌ها انجام می‌دهند.

جزییات نشست رییس سازمان فرهنگی هنری در کمیسیون فرهنگی مجلس

وی با یادآوری اینکه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دارای ۴۰ سالن سینما در سطح شهر تهران از جمله سازمان‌های پردیس ملت و باغ کتاب است، افزود: یکی از ظرفیت‌های بی‌بدیل شهر تهران بهره بردن از ظرفیت باغ کتاب است که چنین مجموعه‌ای در سطح خاورمیانه و بین‌الملل نیز کم نظیر به شمار می‌آید.
 
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به تأسیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در سال ۷۴ با تدبیر مقام معظم رهبری اضافه کرد: این سازمان به صورت مستقل و به صورت هیئت امنایی اداره می‌شود و بر اساس مصوبه مجلس چهار درصد درآمدهای شهرداری تهران متعلق به این سازمان است البته در دوره مدیریت دکتر قالیباف مجلس اصلاحیه‌ای گذراند که بر این اساس این چهار درصد میان تمام مجموعه فرهنگی ورزشی سازمان فرهنگی هنری شهرداری و مجموعه‌های زیر نظر شهرداری تهران به صورت عام تخصیص یافت.
 
وی ادامه داد: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در نظر دارد با برنامه‌ریزی‌های فرهنگی در سال ۹۷ به حوزه سبک زندگی، حقوق شهروندی و آسیب‌های اجتماعی ورود پیدا کند و این مسائل را حل و فصل نماید.

این مقام مسئول یادآور شد: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در دو ماهه نخست سال ۹۷ تعداد ۱۰۰ عنوان تیزر را در حوزه آسیب‌های اجتماعی تهیه کرده و از ابتدای ماه مبارک رمضان تا ۲۱ این ماه در بوستان دانشجو نمایش دریادلان را با موضوع شهدای غواص و دفاع مقدس برگزار می‌کند.
 
اوحدی با بیان اینکه در ماه رمضان با مشارکت بانیان نیکوکار در میدان امام حسین(ع) سفره افطاری ساده پهن می‌شود و از حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر هر شب استقبال می‌شود و از ساعت ۱۸ برنامه‌های مختلف فرهنگی و قرآنی تا اذان در این محل‌ها برگزار می‌شود، افزود: تهیه سحری برای پارک بانان، رفته‌گران، پلیس، اورژانس و عواملی که خدمات‌رسان و بیدار هستند نیز با مشارکت شهروندان نیکوکار توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران انجام می‌شود.
 
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با تأکید بر اینکه هر کاری در کشور باید پیوست فرهنگی داشته باشد، عنوان کرد: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ظرفیت بالایی دارد که می‌تواند جریان‌سازی کند لذا لازم است از حمایت‌های کمیسیون فرهنگی برای پیشبرد اهداف خود بهره ببرد.
 
سازمان فرهنگی هنری سازمانی تاثیرگذار در کشور
 
در ادامه این نشست جمشید جعفرپور رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران را سازمانی تأثیرگذار نه تنها در پایتخت بلکه در کل کشور دانست و یادآور شد: چنانچه برنامه‌های این سازمان به صورت هوشمند، هدفمند و به روز پیش برود می‌توانیم به اهداف اعلام شده در نشست امروز دست یابیم.

هویت شهری در دستور کار سازمان فرهنگی هنری قرار گیرد
 
نصرالله پژمانفر نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با یادآوری سوابق مدیریتی اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران عنوان کرد: هویت شهر تهران امروز در حال تحریف است و یکی از مهمترین مسائلی که سازمان فرهنگی هنری برای بهبود اوضاع فرهنگی شهر باید به آن ورود کند موضوع بازیابی هویت شهری است. متأسفانه امروز برخی افراد فاسد در تهران مثبت جلوه داده می‌شوند و برخی شخصیت‌های بزرگ دینی و مذهبی مانند امام خمینی نیز تحریف می‌شوند که باید از این تحریف جلوگیری کرد.
 
احمد سالک دیگر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نیز یکی از نکات قابل توجه در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران را عملکرد فرهنگ‌سراها در کنار مساجد و نه در مقابل آنها دانست و تأکید کرد: باید به این نکته توجه جدی شود ضمن اینکه لازم است سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در کنار تمامی فعالیت‌های خود یک پیوست فرهنگی نیز داشته باشد.

سالک دارا بودن سازمان فرهنگی هنری از ۵۰۰ مرکز فرهنگی در سطح شهر تهران با توجه به جمعیت بالای شهر متناسب ندانست و بر گسترش فعالیت‌های فرهنگی در این سازمان تأکید کرد.

همچنین احمد مازنی دیگر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نیز شکل‌گیری فرهنگ‌سراها را به هیچ وجه در جهت مقابله با امور مساجد در محله‌ها ندانست و اضافه کرد: با توجه به اینکه مأموریت‌های این سازمان و فعالیت آن پس از پیروزی انقلاب آغاز شده است چنین هدفی به هیچ وجه در برنامه‌های این سازمان نبوده و نخواهد بود.

مازنی تأکید کرد: به کارگیری و استفاده از جوانان در مدیریت نیز یکی از نکاتی است که سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران باید نسبت به آن توجه لازم را داشته باشد.
نظر شما