پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۳:۴۲
کد خبر: ۹۸۸۹۹
|
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶
در آخرین روز از همایش تخصصی دین زاو مطرح شد:
سومین همایش تخصصی دشمن شناسی «دین زاو» با هدف مقابله با تهدیدات اعتقادی دشمنان و ضرورت آشنایی مقابله با آنها، از روز چهارشنبه هفتم شهریور ماه تا جمعه نهم ماه جاری به مدت سه روز در فرهنگ‌سرای اندیشه برگزار شد.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در این مراسم که به همت فرهنگ‌سرای اندیشه و با مشارکت اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، حوزه هنری و خبرگزاری فارس برگزاری شده است، به بررسی موضوعاتی همچون: نقش اینفلوئنسرها و سلبریتی ها در مهندسی افکار عمومی، دشمن شناسی از منظر مقام معظم رهبری، استراتژی رسانه ای، صیهونیسم و نقش ماناروها، مهندسی افکار عمومی به روش اقناع و تبلیغ، رصد و بررسی فعالیت های رسانه ای منافقین، تکنیک های عملیات روانی در حوزه رسانه و خبر، تکنیک های هک و جاسوسی تلفن همراه، فرآیندشناسی موج های فضای مجازی، رسانه و تمدن نوین اسلامی ایرانی، گرافیک رسانه ای و کاریکاتور، توسط کارشناسان صاحب نام پرداخته شد.

صهیونیست ها دشمن تراز اول جهان اسلام

مهدی بیات در آغاز همایش با بیان اینکه غفلت در برابر اقدامات صیهونیست‌ها جبران ناپذیر است، گفت: نباید در مقابل توطئه‌ها و اقداماتی که صهیونست‌ها  به طور پنهانی علیه ما و تمام امت اسلامی انجام می‌دهند، سکوت کنیم؛ لذا در این برهه از زمان که آنها تمام توان خود را برای تغییر در نگرش و افکار عمومی کشورها به خصوص ایران به کار گرفته‌اند، نباید آسان از کنار این موضوع مهم عبور کنیم. صهیونیست‌ها نه تنها با ایران بلکه با سایر کشورها خصومت دارند؛ چراکه می‌خواهند بر کل دنیا حکومت کنند.
 
وی با تاکید بر اینکه سرنگونی رژیم جعلی صهیونیسم انکارناپذیر است، خاطرنشان کرد: با  تمام اقدامات ضد انسانی که یهود در دستورکار دارد، فضای درونی این رژیم فضای ملتهبی است که یقین داریم  با کار و تلاش جهادی و مقابله با آنها  از طریق رسانه و راه اندازی جنگ روانی میتوانیم تمام توطئه های آنها را خنثی کنیم.
 
بهبود وضعیت اقتصادی کشور در گرو مذاکره با آمریکا نیست

سید هادی افقهی کارشناس مسائل سیاسی نیز در ادامه همایش با اشاره به عملکرد غیرقانونی رئیس جمهور آمریکا در توافق برجام، گفت: تعامل و مذاکره با آمریکا راهگشای مشکلات نیست.
 
وی با اشاره به ثبت اقدامات ضد انسانی و جنایات آمریکا و متحدانش در تاریخ اظهار داشت: آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان در برخورد با تروریست‌ها عملکرد واضح و شفافی ندارند؛ لذا گروه‌های تروریستی که در جهت تامین منافع آن‌ها عمل کنند، مورد حمایت این سه کشور قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: امروز استقلال جمهوری اسلامی نه‌تنها در داخل کشور بلکه در منطقه و فرامنطقه‌ای نیز باعث مباهات است و هم کشور‌های دوست و هم دشمنان ما بر این مسأله واقف هستند؛ لذا یکی از هدف‌های مهم غربی‌ها این است که مذاکرات را دست مایه‌ای قرار دهند تا خواسته‌های نامشروعشان را بر ما تحمیل کنند.

آمریکا و شوروی طراحان اصلی جنگ تحمیلی

نادر  طالب زاده با اشاره به حمایت های همه جانبه آمریکایی ها از رژیم بعثی در جنگ تحمیلی گفت: در حقیقت آمریکا و شوروی به منظور در نطفه خفه کردن انقلاب اسلامی صدام را تحریک به آغاز جنگ علیه ایران کردند.

وی همچنین  با اشاره به نقش تاثیرگذار رسانه در تحقق اهداف و سیاست های دولت ها، اظهار داشت: عمده انتقال تفکرات دولت ها از طریق رسانه ها به جامعه القا می‌شود. هیچ کشوری نمیتواند مدعی قدرتمند بودن باشد اما نسبت به رسانه شناخت و آگاهی نداشته باشد؛ چراکه قدرت و رسانه به عبارتی مکمل یکدیگرند.
 
نقش فرماندهان جوان در جنگ تحمیلی
 
سید احمد موسوی با اشاره  موفقیت های فرماندهان جوان در دوران دفاع مقدس، گفت:  تجربه نشان داده که نتیجه اعتماد به نسل جوان پیروزی است.
 
وی با بیان اینکه حضور جوانان در عرصه های مدیریتی کشور باعث بهبود وضعیت می شود اظهار داشت:  متاسفانه در جامعه ما خلاء حضور  جوانان کارآمد در حوزه های مختلف از جمله سیاسی و فرهنگی مشاهده می شود، اما باید باور کنیم که توانایی و استعداد نسل جوان می تواند راه گشا باشد.
 
آداب دیپلماتیک در مذاکرات
 
سعید صدراییان با تشریح آداب مذاکرات دیپلماتیک، اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم در مذاکرات مقامات رنگ لباس است، هر چه رنگ لباس تیره‌تر و مایل به رنگ مشکی باشد به معنای برتری در بحث است.
 
وی در طرح این سوال که چرا دیدار های مقامات ایرانی و صعودی با دولتمردان ترکیه در استانبول صورت می گیرد در حالیکه تمام مقامات کشورهای دیگر در آنکارا، گفت: ایران و عربستان به‌دلیل ماهیت اسلامی خود حاضر به ملاقات مقامات ترکیه در آنکارا نیستند، چرا که محل دفن آتاترک در این شهر قرار دارد و هر مقام مسئولی که به منظور دیدار با دولتمردان ترکیه به آنکارا می رود به آرامگاه آتاترک ادای احترام می کند، چرا که ادای احترام در اسلام به جز مقابل خداوند یکتا جایز نیست.
نظر شما