کد خبر: ۱۰۲۷۸۷

با حضور شاعران طنزپرداز در فرهنگ‌سرای ارسباران

نشست شعر طنز «شکرخند» با موضوع ترامپ برگزار می‌شود

صد و سی و چهارمین نشست شعر طنز «شکرخند» با موضوع ترامپ روز شنبه دوم شهریور ساعت ۱۷ در فرهنگ‌سرای ارسباران برگزار می‌شود.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، صد و سی و چهارمین نشست شعر طنز «شکرخند» با موضوع ترامپ روز شنبه دوم شهریور ساعت ۱۷ در فرهنگ‌سرای ارسباران برگزار می‌شود. این نشست  با مدیریت و اجرای رضا رفیع با موضوع ترامپ و نگاه طنز به واکنش‌ها، افکار و سیاست‌های ترامپ درباره ایران با حضور طنزپردازان و شاعران معاصر برگزار می‌شود.

عباس احمدی، فرهاد موحدی و محمدرضا طهماسبی شاعران طنزپرداز معاصر میهمانان صد و سی و چهارمین نشست طنز «شکرخند» هستند.

علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند به نشانی خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند. شماره‌های ۲۰-۲۲۸۷۲۸۱۸ داخلی ۱۲۲ برای آگاهی بیشتر اعلام می‌شود.                                                 

گزارش خطا
ارسال نظر