کد خبر: ۱۱۲۸۴۳

به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) انجام می‌شود

توزیع بسته‌های «احسان زینبی» بین نیازمندان

به مناسبت سالروز میلاد باسعادت حضرت زینب(س)، سبدهای پروتئینی به همراه اقلام بهداشتی با عنوان «احسان زینبی»، دوشنبه یکم دی ماه بین نیازمندان منطقه ۱۴ توزیع می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، به مناسبت سالروز میلاد باسعادت حضرت زینب(س)، سبدهای پروتئینی به همراه اقلام بهداشتی با عنوان «احسان زینبی»، دوشنبه یکم دی ماه بین نیازمندان منطقه ۱۴ توزیع می‌شود. این برنامه در راستای بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر مواسات، کمک مؤمنانه و فعالیت‌های جهادی به خصوص در ایام شیوع ویروس کرونا، به همت خیریه صالحات نیکان و با همکاری مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۴ برگزار می‌شود و در آن ۲۰ بسته توزیع خواهد شد.

ارزش تقریبی هر بسته اهدایی سه میلیون و پانصد هزار ریال و شامل گوشت گوسفند، گوشت مرغ، ماسک، مایع ضدعفونی و مایع دستشویی است.

این خیریه تاکنون در چند مورد هزینه اجاره مسکن و درمان و همچنین تهیه اقلام مورد نیاز خانواده‌ها مثل یخچال، فرش و بخاری به خصوص در آستانه فصل سرما را برای نیازمندان تأمین کرده است. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
آموزش ساخت ماسک‌های خانگی در فرهنگسرای فردوس
کارگاه آموزشی «هنر نقاشی» در خانه فرهنگ مهرآباد
نشست «توصیه‌های سلامتی و اجتماعی» در فرهنگسرای سرو
تکریم خانواده‌ی جانبازان جنگ تحمیلی در خانه‌فرهنگ میثاق
«نور عقیله»؛ الگوسازی ویژگی صبر در توسعه‌ی فردی
«دفاع نابالغ» در خانواده پایدار فرهنگسرای فردوس
کارگاه «هنر زندگی» به همت کتابخانه شهید کاشانی
ویژه‌برنامه «زلال محبت» به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) در فرهنگسرای معرفت
«صبر و مهر» در پاتوق کانونی فرهنگسرای فردوس
آیات و نشانه‌ها در کارگاه قصه و کاردستی کتابخانه علامه جعفری
اولین نشست کافه گفت‌وگوی خانواده توانمند در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
گردهمایی بزرگ تفریحی ورزشی به همت فرهنگسرای رویش
کارگاه عروسک‌سازی در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
آموزش تغذیه سالم در کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه در فرهنگسرای فردوس
کارگاه حقوقی «وکیل خود باشیم» به همت خانه‌فرهنگ محصل
کارگاه آیین زندگی با موضوع «مهربانی با خود» در فرهنگسرای معرفت