کد خبر: ۱۱۸۵۰۱

برنامه مجازی «دومین شهید محراب» منتشر شد

خانه فرهنگ محصل منطقه5، برنامه مجازی «دومین شهید محراب» را به مناسبت سالروز شهادت آیت‌الله سید اسدالله مدنی در بستر شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد.

برنامه مجازی «دومین شهید محراب» منتشر شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، خانه فرهنگ محصل به مناسبت شهادت آیت الله سید اسدالله مدنی، اقدام به انتشار برنامه مجازی «دومین شهید محراب» شامل منویات مقام معظم رهبری درباره این شخصیت برجسته انقلابی و هم‌چنین با مروری بر زندگی گهربار وی، در بستر شبکه‌های اجتماعی کرد.


«سید اسدالله مدنی» تنها یک مبارز انقلابی نبود؛ مجاهدی نستوه بود که جز اعتلای اسلام و کلمه حق به چیزی فکر نمی‌کرد و یار صدیق امام(ره) بود و حضور چندساله‌اش در همدان، برکت‌های فراوانی برای مردم این دیار داشت.


آیت الله مدنی که در راه پیروزی انقلاب اسلامی، بارها به دست ماموران رژیم ستمشاهی بازداشت و تبعید شد، سر انجام در بیستم شهریور 1360 در محراب نماز جمعه تبریز به دست منافقان کوردل به شهادت رسید.


علاقه‌مندان برای مشاهده این برنامه‌ مجازی می‌توانند به صفحه اینستاگرام خانه فرهنگ محصل به نشانی @kh.mohasel مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر