کد خبر: ۱۱۹۱۷۸

«صبح امید»؛ ۵۳ عنوان برنامه به مناسبت سالروز آغاز امامت امام زمان(عج)

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مجموعه‌برنامه «صبح امید» را با ۵۳ عنوان برنامه به مناسبت سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) اجرا می‌کند.

«صبح امید»؛ ۵۳ عنوان برنامه به مناسبت سالروز آغاز امامت امام زمان(عج)
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سید علیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از اجرای مجموعه‌برنامه «صبح امید» به مناسبت سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) خبر داد و گفت: این برنامه‌ها در ۵۳ عنوان و ۲۱۲ اجرا پیش‌بینی شده است و با شعار «برآی ای آفتاب صبح امید» و دو رویکرد محتوایی تقویت شناخت و آگاهی مردم در خصوص امامت حضرت ولی‌عصر(عج) و انتظار ظهور ایشان و ایجاد فضای جشن و شادی اجتماعی به مناسبت آغاز امامت حضرت مهدی(عج) برگزار می‌شود.

وی در تشریح این برنامه‌ها گفت: در پویش «عهدی دوباره»، ظهر روز شنبه ۲۴ مهرماه دعای عهد با صدای علی فانی بعد از اذان ظهر از مراکز سازمان فرهنگی هنری پخش می‌شود و تصاویر آن به طور گسترده در فضای مجازی منتشر خواهد شد. بسته محتوای فضای مجازی «صبح امید» نیز به تولید محصولات متنوع با موضوع معرفت‌افزایی درباره حضرت ولی‌عصر(عج) در قالب‌های کلیپ، پادکست، موشن‌گرافیک و... توسط مراکز سازمان فرهنگی هنری اختصاص دارد.

فاطمیان‌پور با اشاره به برنامه «منتظران» عنوان کرد: در این برنامه کانون‌های مردمی سازمان فرهنگی هنری با حمایت مدیریت فرهنگی هنری مناطق ۲۲ گانه و مترو برنامه‌های متنوعی در سطح شهر تهران و همچنین فضای مجازی اجرا خواهند کرد. همچنین پویش میدانی «جشن منجی» ویژه مخاطبان کودک پیش‌بینی شده که در آن، کودکان یکی از احادیث با موضوع ظهور امام زمان(عج) را حفظ کرده و با قرائت آن برای ۱۰ نفر، در مسابقه شرکت می کنند. در پایان به کودکانی که در این پویش شرکت کرده‌اند جوایزی اهدا خواهد شد.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری اظهار کرد: جشن بزرگ «عید بیعت» در روز شنبه ۲۴ مهرماه ساعت ۱۵:۳۰ با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود. ویژه‌برنامه «بهار جان‌ها» با اجرای نقالی و پرده‌خوانی با موضوع زندگی حضرت ولی‌عصر(عج) از ۲۴ تا ۲۷ مهرماه در ایوان انتظار برگزار می‌شود و در نخستین روز اجرای این برنامه، کتیبه هنری «قدرت اسلام» رونمایی خواهد شد.

وی در پایان گفت: جشن «طلوع» در سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در میدان نماز شهرری میزبان علاقه‌مندان است. همچنین چندین برنامه فرهنگی هنری دیگر به صورت محله‌ای توسط مدیریت فرهنگی هنری مناطق ۲۲ گانه در سطح شهر تهران برگزار می‌‌شود. 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«بانوی اندیشه»؛ روایت زن تراز انقلاب در آیینه‌ی قلم و فرهنگ
از کمک‌های اولیه تا عملیات روانی در فرهنگسرای سرو
«یار مهربان» با حضور افسانه شعبان‌نژاد در کتابخانه علامه امینی
معرفی کتاب «کلاغ‌ها شیون نمی‌کنند» در مجتمع فرهنگی هنری شهید رحیمی
«یرحا» در خاوران ورق خورد؛ روایت یک نشست کتاب‌محور در هفته کتاب
رونمایی و نقد کتاب «ساعت سرنوشت‌ساز» در کتابخانه ابن‌سینا
«قصه‌های شیرین» برای کودکان در کتابخانه علامه امینی
خوانش گروهی کتاب «چهل سالگی» در کتابخانه دکتر شریعتی
نقد نمادگرایانه و روانکاوانه‌ی داستان «قاتل» اثر جان اشتاین‌بک در عصرانه با کتاب فردوس
«کلاهِ شادی» با قصه‌ها روی سر کودکان می‌نشیند
دورهمی با طعم کتاب در کتابخانه ابن سینا به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
نقد و بررسی داستان «رویای من» در کتابخانه امام جعفر صادق(ع)
نشست نقد و بررسی کتاب «باغ کیانوش» در فرهنگسرای ابن‌سینا
نوجوانان فرهنگسرای سلامت کتاب چاپ کردند
رونمایی از کتاب «کافه ماگنولیا» در کتابخانه امید فرهنگسرای اشراق
تقدیر از غلامرضا حیدری ابهری نویسنده کودک و نوجوان در هفته کتاب
نشست «چند کتابی که باید بخوانیم» در فرهنگسرای امید برگزار می‌شود
تقدیر از کتاب‌خوان‌ترین نوجوانان منطقه ۴ تهران در فرهنگسرای اشراق
چهل و یکمین شب ایران با نگاهی به زندگی، اشعار و آثار استاد شهریار
قصه‌خوانی و کتاب قصه‌سازی در برنامه‌ داستان و دستان کتابخانه علامه جعفری