کد خبر: ۱۳۰۹۱۶

فرهنگسرای خاتم(ص) به مناسبت روز درختکاری برگزار می‌کند

کاشت نهال یادمان شهیدان به دست مادران شهدا در منطقه 18

فرهنگسرای خاتم(ص) مراسم کاشت نهال به یاد شهدا را درقالب ویژه برنامه مادران چشم به راه و به مناسبت روز درختکاری در بوستان لواسانی منطقه 18 برگزار می‌کند.

کاشت نهال یادمان شهیدان به دست مادران شهدا در منطقه 18به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، این مراسم عصر روز شنبه 13 اسفند پس از اجرای آیین تجلیل از مادران چشم به راه در فرهنگسرای خاتم(ص) با حضور خانواده شهدا برگزار و چهار نهال به یاد و نام شهیدان علی اصغر افتخاری، مرتضی کریمی، مجید قربانخانی و مصطفی موسوی، کاشته خواهد شد.

در این برنامه که با هدف تکریم آرمان‌های والای شهیدان و ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از محیط زیست برگزار می‌شود، تعدادی گل و گلدان نیز میان کودکان توزیع می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در برنامه می‌توانند به فرهنگسرای خاتم(ص) واقع در شهرک ولیعصر(عج) منطقه 18، بوستان لواسانی، فرهنگسرای خاتم(ص) مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 66207069 تماس بگیرند

گزارش خطا
ارسال نظر