کد خبر: ۱۳۳۴۲۲

"داستان و دستان" در کتابخانه علامه جعفری

کتابخانه علامه‌جعفری، کارگاه‌ قصه‌گویی همراه با نمایش خلاق را با عنوان "داستان و دستان" برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه 5، این برنامه با هدف ارتقاء سطح علاقه‌مندی کودکان و نوجوانان به کتاب‌های ادبی کهن همچون کلیله و دمنه و ترویح فرهنگ کتاب‌خوانی روز یکشنبه‌ 1 مردادماه ساعت 11 در کتابخانه علامه جعفری برگزار می‌شود.

در جریان برگزاری این برنامه، آرزو مصطفی، نویسنده کودک و نوجوان با بهره‌گیری از نمایش خلاق و مشارکت کودکان آموزه‌های داستان‌هایی خوانده شده را را به آن ها آموزش می‌دهد.

داستانی از کلیله و دمنه با عنوان الاغ نادان و کتاب " کتاب‌ها پرواز می‌کنند" اثر آرزو مصطفی، در این برنامه خوانده می‌شود و کودکان حاضر با عروسک‌های انگشتی نقش‌های داستان را بازی می‌کنند.

علاقه‌مندان برای حضور فرزندانشان در این برنامه می‌توانند به کتابخانه علامه جعقری در بلوار آیت الله کاشانی ، ،خیابان حسن آباد ، انتهای کوچه چهارم مراجعه کنند و یا با شماره 44091043 تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
آموزش ساخت ماسک‌های خانگی در فرهنگسرای فردوس
کارگاه آموزشی «هنر نقاشی» در خانه فرهنگ مهرآباد
نشست «توصیه‌های سلامتی و اجتماعی» در فرهنگسرای سرو
تکریم خانواده‌ی جانبازان جنگ تحمیلی در خانه‌فرهنگ میثاق
«نور عقیله»؛ الگوسازی ویژگی صبر در توسعه‌ی فردی
«دفاع نابالغ» در خانواده پایدار فرهنگسرای فردوس
کارگاه «هنر زندگی» به همت کتابخانه شهید کاشانی
ویژه‌برنامه «زلال محبت» به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) در فرهنگسرای معرفت
«صبر و مهر» در پاتوق کانونی فرهنگسرای فردوس
آیات و نشانه‌ها در کارگاه قصه و کاردستی کتابخانه علامه جعفری
اولین نشست کافه گفت‌وگوی خانواده توانمند در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
گردهمایی بزرگ تفریحی ورزشی به همت فرهنگسرای رویش
کارگاه عروسک‌سازی در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
آموزش تغذیه سالم در کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه در فرهنگسرای فردوس
کارگاه حقوقی «وکیل خود باشیم» به همت خانه‌فرهنگ محصل
کارگاه آیین زندگی با موضوع «مهربانی با خود» در فرهنگسرای معرفت