نمایشگاه نقاشی «نور در طرح و نقش» در فرهنگسرای ارسباران افتتاح شد
نمایشگاه نقاشی «نور در طرح و نقش» شنبه ۱۳ آبان ماه در فرهنگسرای ارسباران افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه نقاشی «نور در طرح و نقش» شنبه ۱۳ آبان ماه در فرهنگسرای ارسباران افتتاح شد و تا ۲۳ آبان ماه پذیرای علاقهمندان به هنرهای تجسمی است.
آثار این نمایشگاه توسط هنرمندان جوان محمد گائینی و حامد تقیزاده با تکنیکهای رنگ روغن، آکرولیک و مداد رنگی خلق شده است.
حامد تقیزاده دانشآموخته کارشناسی ارشد رشته نقاشی، هنر را نزد استادانی چون رفعت فکوری، علی جوادنژاد و رویین پاکباز فرا گرفته و از سال ۸۷ به تدریس طراحی و نقاشی مشغول است. محمد گائینی نیز دانشآموخته کارشناسی صنایع دستی است و سابقه برپایی چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی را در کارنامهاش دارد.
علاقهمندان برای بازدید از این نمایشگاه میتوانند تا ۲۳ آبان ماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۹ به نگارخانه شماره ۲ فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۲۲۸۷۳۳۹۹ تماس بگیرند.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایشگاه گروهی «انعکاس خیال» در نگارخانه شفق بر پا شد
نمایشگاه آثار هنری بیماران پروانهای در فرهنگسرای ارسباران برپا شد
برگزاری ورکشاپ نگارگری در نگارخانه فرهنگسرای سرو
نمایشگاه گروهی عکس «روزهای زندگی ۴» در نگارخانه کلک خیال
نمایش «بزبزقندی» در خانه فرهنگ مهرآباد
کارگاه «سفالگری» در خانه فرهنگ مهرآباد
اجراخوانی نمایشنامه «شب شام» در فرهنگسرای ارسباران
نمایشگاه عکس «آمبرا» در فرهنگسرای ارسباران