نشست ادبی "نقد قلم" در کتابخانه امام جعفر صادق(ع)
همزمان با فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی، نشست ادبی نقد و بررسی داستان کوتاه "موزاییک های لق" از مجموعه کتاب "به من نگو زن"، دو شنبه 29 آبان ماه سالجاری، ساعت 16 در کتابخانه امام جعفر صادق(ع) برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای اخلاق، در ادامه سلسله نشستهای ادبی کتابخانه امام جعفر صادق(ع) در ویژه برنامه "نقد قلم" ، مجموعه داستان کوتاه "موزاییک های لق" با حضور نویسنده "معصومه خوانساری"، منتقدین ادبی "حمید رضا گیوی" ،"زلیخا فکوری فر" و "ستاره محمدی"، و جمعی از اعضای کانون ادبی قلم صادق در کتابخانه امام جعفر صادق(ع) برگزار می شود..بر اساس این خبر، مجموعه داستان "به من نگو زن" نگاهی زنانه با زاویه دیدهای مختلف مثل سیال ذهن، من راوی ، دانای کل، فرا واقعیت و سوم شخص به مشکلات زنان در خانه و جامعه دارد . و نویسنده سعی کرده است با تصویر سازی و فضا سازی متناسب با گره های داستانی آن را به رشته تحریر در آورد.
این خبر میافزاید: کتاب "به من نگو زن" در بهار 1401 توسط انتشارات مهر و دل به شمارگان 300 نسخه وارد بازار نشر شده است.
علاقمندان برای شرکت در این برنامه می توانند به کتابخانه امام جعفر صادق(ع) واقع در خیابان نبرد جنوبی، بلوار زمزم غربی، خیابان شمشاد، شهرک گلها، انتهای خیابان لاله مراجعه، و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36319997 تماس بگیرند.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالعه گروهی کتاب «زینب کبری(س) پیامآور عاشورا» در کتابخانه تلاش
نقد و بررسی نثر فارسی در «قافیه گردی» کتابخانه هنر
نشست ادبی شعرخوانی و تحلیل شعر «ترانه مهر» در فرهنگسرای ابنسینا
خوانش و شرح داستانهای مثنوی معنوی در خانهفرهنگ آیه
کارگاه «جادوی کلمات» در کتابخانه علامه جعفری
محفل شعر و موسیقی کانون ادبی دلنویس در خانهفرهنگ آیه
آموزش نویسندگی خلاق در کارگاه «ارمغان قلم»
معرفی کتاب «الفبای زندگی» با حضور نویسنده در کتابخانه داوودیه
«پاتوق کتابخوانی» در کتابخانه رحماندوست منطقه ۳