کد خبر: ۱۴۰۸۸۰

آشنایی با «هنر پته دوزی کرمان» در فرهنگسرای معرفت

فرهنگسرای معرفت با هدف آشنا ساختن مخاطبین با هنر های سنتی و اصیل ایران دوره های کاربردی« پته دوزی» را به صورت ترمیک شنبه‌ها ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ با حضور لیلا یوسف زاده برگزار می‌کند.

آشنایی با «هنر پته دوزی کرمان» در فرهنگسرای معرفتبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، دوره‌های آموزش «هنر پته دوزی » با هدف حفظ و احیاء هنرهای اصیل و ارزشمند کشورمان طراحی و برنامه ریزی شده است.

این هنر از انواع رودوزی‌های مخصوص کرمان است که روی پارچه‌های پشمی و ضخیم به کمک نخ‌های رنگی ایجاد می‌شود و به کمک این هنر اصیل ایرانی می‌توان رومیزی، جانماز، پرده، کوسن، رومبلی، روفرشی، زیرانداز، لباس، شال، مانتو و … را تزیین و استفاده کرد.

آموزش‌های مربوط به دوره پته دوزی با تدریس لیلا یوسف زاده برگزار خواهد  و در پایان دوره هر یک از هنرآموزان یک اثر هنری ماندگار از خود بر جای می‌گذارند.

هر دوره از این آموزش ۶ جلسه به طول می انجامد و از هفته اول شهریور ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام می‌توانند به فرهنگسرای معرفت واقع در خیابان  بلوار شهران ، بعد از زیرگذر شهید همت، روبروی مسجد قام(عج)  مراجعه کنند یا برای دریافت اطلاعات بیشتر با تلفن 44304979 تماس بگیرند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
اشتراک تجربه‌ زیستن با افراد دارای نیاز‌های ویژه در کانون آهسته‌گامان فرهنگسرای فردوس
فرهنگسرای معرفت میزبان «چادر خاکی» شد
کارگاه تغذیه روزانه در زمان سالمندی
نشست گفت وگو محور «مادران آگاه» در خانه فرهنگ میعاد
کارگاه آموزشی«بهداشت و تغذیه پوست» در خانه فرهنگ مهرآباد
معرفی رژیم غذایی بیماران دیابتی در فرهنگسرای فردوس
بزرگداشت روز دانش‌آموز با «هم‌شاگردی» در خانه‌فرهنگ میثاق
اولین نشست پاتوق نوجوانان در خانه فرهنگ شمشیری
دوازدهمین نشست خانواده پایدار در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست گفت‌وگومحور «از جرقه تا ستاره» در فرهنگسرای معرفت
برگزاری سلسله‌جلسات کانون مهارت‌های زندگی در فرهنگسرای سرو
فرهنگسرای گلستان میزبان مسابقات روبیک و شطرنج دانش‌آموزی شد
کارگاه «زندگی هدفمندبا خودشناسی» در خانه فرهنگ مهرآباد
ویژه‌برنامه‌ «یاس نبی» در خانه‌فرهنگ میثاق
نشست روانشناسی خانواده در فرهنگسرای فردوس
جشن بزرگ «نوجوونی» به مناسبت هفته نوجوان در منطقه ۲۲ برگزار می‌شود
دوره تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم در خانه فرهنگ امیرکبیر