کد خبر: ۱۴۱۹۳۷

ویژه‌ی دانش‌آموزان پایه‌های ششم و نهم

آمادگی ریاضی برای آزمون‌های مدارس تیزهوشان در خانه‌فرهنگ محصل

خانه‌فرهنگ محصل به منظور آمادگی دانش‌آموزان پایه‌های ششم و نهم برای شرکت در آزمون مدارس تیزهوشان (سمپاد)، کلاس‌های آموزشی و تقویتی در درس ریاضی برگزار می‌کند.

آمادگی ریاضی برای آزمونهای مدارس تیزهوشان در خانه‌فرهنگ محصلبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ خانه‌فرهنگ محصل به‌منظور آمادگی دانش‌آموزان پایه‌های ششم و نهم برای شرکت در آزمون مدارس تیزهوشان، در فصل پاییز سال ١٤٠٣، کلاس‌های آموزشی و تقویتی در درس ریاضی برگزار می‌کند.

دوره‌های تقویتی درس ریاضی که با هدف تکمیل و تعمیق آموزش‌های مدرسه‌ای با شروع سال تحصیلی طراحی شده است، به‌ویژه دانش‌آموزان پایه‌های ششم و نهم را برای شرکت در آزمون‌های مدارس تیزهوشان (سمپاد) آماده خواهد ساخت.

دوره‌های تقویتی ریاضی و آمادگی مدارس سمپاد با حضور خانم محبی‌پور، دکترای ریاضی و از دانش‌آموختگان مدارس سمپاد، برای ارائه در فصل پاییز طراحی شده است در آنها علاوه بر دروس ریاضی، دوره‌های آموزشی هوش و استعداد تحلیلی نیز ارائه خواهد شد.

دانش‌آموزان علاقه‌مند برای حضور در این دوره‌ها می‌توانند به خانه‌فرهنگ محصل به نشانی بزرگراه شهید همت، نبش خیابان شاهین جنوبی، بوستان محصل مراجعه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ٤٤٤٢٨٠۵١ یا ۴۴۴۷٤٦٨٣ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر