کد خبر: ۱۴۱۹۴۰

سیزدهمین نشست «بچه‌های ایران آینده» در فرهنگسرای عطار نیشابوری برگزار شد

سیزدهمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» با حضور رضا بسطامی تسهیلگر و نویسنده یکشنبه هشتم شهریورماه ساعت ١۵ با حضور نوجوانان علاقمند به نویسندگی در فرهنگسرای عطار نیشابوری برگزار شد.

«از موضع قدرت» در سیزدهمین نشست بچه های ایران آیندهبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سیزدهمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» با حضور رضا بسطامی تسهیلگر و نویسنده یکشنبه هشتم شهریورماه ساعت ١۵ با حضور نوجوانان علاقه‌مند به نویسندگی در فرهنگسرای عطار نیشابوری برگزار شد.

کارشناس برنامه رضا بسطامی گفت: در تاریخ ملت‌ها و کشورها به موضوعاتی برخورد می‌کنید که بیان و برجسته کردن یک حماسه و مقاومت و ایستادگی در مقابل تهاجم دشمن و زیاده خواهی دشمن یا برای امنیت کشور و استقلال کشور است و کشورهای مختلف سعی می‌کنند آن حماسه و اتفاق را هر چند ساده باشد در سطح ملی و کلان به تصویر بکشند و فیلم‌ها، رمان‌ها تهیه کرده و افسانه‌ها درخصوص آن می سرایند تا همه ملت‌ها و همه انسان‌ها را با آن آشنا کنند.

وی به دستاوردهای دفاع مقدس در نیرومند کردن ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: دفاع مقدس علاوه بر اینکه برایمان عزت و سرافرازی آورد و  این دستاورد بزرگ را در تاریخ ایران دارد چنان توانمندی و اعتماد به نفسی به مردم می‌دهد که در زمینه‌های فنی و فناوری امروز ایران اسلامی در ردیف چند کشور اول جهان قرار می‌گیرد.

بسطامی  افزود: این تنها مختص بخش نظامی نیست ما چنان توانی بدست آوردیم که بزرگترین قدرت دنیا یعنی آمریکایی‌ها طی چند دهه گذشته به دلیل محاسبات شان در خصوص مقابله به مثل قدرتمندانه ایران از تجاوز به کشور خودداری کردند و اینها مرهون تلاش دانشمندان، مهندسان و نخبگان کشور است که از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند.

کارشناس برنامه به عقب افتادگی‌های سال‌های دور اشاره کرد و گفت: پس از جنگ تحمیلی، برخی شرکت‌ها از ایتالیا، فرانسه و چین برای ساخت پالایشگاه و پتروشیمی به ایران آمدند که به دلایل تحریم خارج شدند و همین فرزندان دفاع مقدس، پالایشگاه ستاره خلیج فارس را ساختند، در عسلویه و جای جای ایران پالایشگاه و پتروشیمی و کارخانه های مهم احداث کرده‌اند مانند اینکه در جای جای ایران بذر بپاشیم و درخت بکاریم.

وی بیان کرد: اگر می‌بیند تا امروز اروپایی‌ها و آمریکایی ها به یک مشت گروه شکست‌خورده مانند منافقین که منفورترین گروه‌ها در بین ملت ایران و ملت‌های منطقه محسوب می‌شوند، رو آورده‌اند به این دلیل است که در سایر بخش‌ها شکست‌خورده‌اند، لذا نمی‌خواهند اقتدار و پیشرفت ایران اسلامی را ببینند و اجازه بدهند بیش از این رشد داشته باشد. اما ایمان، اتکا به نفس و پیرو خط رهبری بودن نمی گذارد که ایران بزرگ درجا بزند و در همه عرصه ها در حال رشد و بالندگی است.

 

بسطامی در پایان گفت: نقش‌آفرینی های نوجوانان و دانش آموزان در عرصه‌های مختلف علم و فناوری، فرهنگی، سازندگی، مردم یاری و محرومیت زدایی صحنه‌های شکوهمندی را خلق کرده است که از سرمایه اجتماعی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به شمار رفته و پشتوانه‌های مطمئن کشور برای مقابله با تهدیدات فراروی میهن اسلامی بشمار می‌روند.

فرهنگسرای عطار نیشابوری در میدان بریانک، خیابان شهید دعوتی، خیابان محمد امیرقلی واقع شده و علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره ۵۵٧١۶٧٧۶ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
اشتراک تجربه‌ زیستن با افراد دارای نیاز‌های ویژه در کانون آهسته‌گامان فرهنگسرای فردوس
فرهنگسرای معرفت میزبان «چادر خاکی» شد
کارگاه تغذیه روزانه در زمان سالمندی
نشست گفت وگو محور «مادران آگاه» در خانه فرهنگ میعاد
کارگاه آموزشی«بهداشت و تغذیه پوست» در خانه فرهنگ مهرآباد
معرفی رژیم غذایی بیماران دیابتی در فرهنگسرای فردوس
بزرگداشت روز دانش‌آموز با «هم‌شاگردی» در خانه‌فرهنگ میثاق
اولین نشست پاتوق نوجوانان در خانه فرهنگ شمشیری
دوازدهمین نشست خانواده پایدار در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست گفت‌وگومحور «از جرقه تا ستاره» در فرهنگسرای معرفت
برگزاری سلسله‌جلسات کانون مهارت‌های زندگی در فرهنگسرای سرو
فرهنگسرای گلستان میزبان مسابقات روبیک و شطرنج دانش‌آموزی شد
کارگاه «زندگی هدفمندبا خودشناسی» در خانه فرهنگ مهرآباد
ویژه‌برنامه‌ «یاس نبی» در خانه‌فرهنگ میثاق
نشست روانشناسی خانواده در فرهنگسرای فردوس
جشن بزرگ «نوجوونی» به مناسبت هفته نوجوان در منطقه ۲۲ برگزار می‌شود
دوره تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم در خانه فرهنگ امیرکبیر