کد خبر: ۱۴۳۴۴۸

معرفی و بررسی اولین کتاب یک نویسنده در فرهنگسرای گلستان

«دوماد می‌خواد نار بزنه» به گلستان کتاب رسید!

نشست معرفی و بررسی کتاب «دوماد می‌خواد نار بزنه» در ویژه‌برنامه گلستان کتاب فرهنگسرای گلستان برگزار می‌شود.

«دوماد می‌خواد نار بزنه» به گلستان کتاب رسید!به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، ویژه‌برنامه «گلستان کتاب» به همت کانون گلستان کتاب برگزار می‌شود و یکی از کتاب‌های جدید منتشرشده بازار نشر در فرهنگسرای گلستان معرفی خواهد شد.

این نشست، اختصاص به معرفی و بررسی کتاب «دوماد می‌خواد نار بزنه» نوشته سید حسین حجتی دارد و این اثر با حضور جمعی از علاقه‌مندان به کتاب مورد بحث قرار می‌گیرد. عاطفه سهرابی و اردشیر رحمانی نیز به عنوان کارشناس در این جلسه حضور خواهند داشت.

کتاب «دوماد می‌خواد نار بزنه»، مجموعه‌ای از ۱۰ داستان کوتاه است که در قالب داستان طنز نوشته شده است. این داستان‌ها به زبان ساده و محاوره‌ای نوشته شده و محتوای آنها برخاسته از دیده‌ها، مشاهدات و اتفاقات ساده جامعه است. سیدحسین حجتی از اعضای کانون «گلستان کتاب» کتابخانه گلستان است و داستان‌نویسی را در نشست‌های آموزشی همین مرکز فرا گرفته است. کتاب «دوماد می‌خواد نار بزنه» اولین تجربه او در عرصه نگارش کتاب است.

نشست «گلستان کتاب» روز دوشنبه ۲۸ آبان ماه از ساعت ۱۶:۳۰ در کتابخانه گلستان برگزار می‌شود. عموم علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند به فرهنگسرای گلستان واقع در نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر