کد خبر: ۱۴۳۶۱۷

کارگاه «استفاده از حواس برای رسیدن به آرامش درون» در فرهنگسرای فردوس

فرهنگسرای فردوس از مجموعه‌برنامه‌های «راز سلامتی» در کارگاه روان‌شناسی قدرت افکار به موضوع «استفاده از حواس برای رسیدن به آرامش» می‌پردازد.

کارگاه «استفاده از حواس برای رسیدن به آرامش درون»، در فرهنگسرای فردوسبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، فرهنگسرای فردوس در ویژه‌برنامه‌ «راز سلامتی» و از مجموعه کارگاه‌های روان‌شناسی قدرت افکار، نشست عمومی خود را با موضوع «استفاده از حواس برای رسیدن به آرامش» ساعت ۱۰ روز یکشنبه چهارم آذر برگزار خواهد کرد.

در این برنامه که با مشارکت کانون نسیم رحمت برگزار می‌شود، پرهام پویا در پنجمین جلسه از سلسله‌بحث‌های قدرت افکار و مراقبه، به موضوع چگونگی استفاده از حواس برای دستیابی به آرامش می‌پردازد و به سؤالات مخاطبان در خصوص موضوع بحث پاسخ داده می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند به نشانی فلکۀ دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از چهارراه شهید سلیمی جهرمی، فرهنگسرای فردوس مراجعه کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر با شمارۀ ۴۴۰۵۸۹۰۰ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر