کد خبر: ۱۴۴۴۱۸

مطالعه گروهی کتاب «تئوری انتخاب» در کتابخانه هنر

نهمین دورهمی کتابخوانی با عنوان «عصرانه با طعم کتاب» با مشارکت کانون ادبی آوای جان در کتابخانه هنر فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌کند.

مطالعه گروهی کتاب «تئوری انتخاب» در کتابخانه هنربه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نهمین دورهمی کتابخوانی با عنوان «عصرانه با طعم کتاب» دوشنبه ۱۷ دی‌ماه ساعت ۱۶ در کتابخانه هنر فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

 این برنامه با مشارکت کانون فرهنگی ادبی و هنری آوای جان خانه فرهنگ حورا با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی برگزار می‌شود و لاله نیکوسرشت دبیر کانون به عنوان کارشناس نشست حضور خواهد داشت.

 موضوع این نشست، مطالعه گروهی و بحث و گفت‌وگو درباره بخش دوم کتاب «تئوری انتخاب» نوشته ویلیام گلسر با ترجمه علی صاحبی است.

کتاب تئوری انتخاب که با نام نظریه‌ انتخاب نیز شناخته می‌شود در سال ۱۹۹۸ برای نخستین بار منتشر شد. این کتاب که نوشته‌ ویلیام گلسر روان‌پزشک آمریکایی است، به عنوان مهم‌ترین اثر او شناخته می‌شود. دکتر گلسر در این کتاب نیاز به یک روان‌شناسی جدید و متفاوت با شیوه‌ی روانشناسی درونی را توضیح می‌دهد و سپس در پی آن به معرفی مدل فکری خود با نام تئوری انتخاب می‌پردازد.

 حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانید به به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر