کد خبر: ۱۴۵۶۴۱

«به وقت همدلی»؛ کارزار همدلانه‌ نوجوانان حلقه‌های هویتی فرهنگسرای فردوس

در ایام معنوی ماه مبارک رمضان و در آستانه سال نو، ویژه‌برنامه «به وقت همدلی» به همت نوجوانان حلقه‌های هویتی فرهنگسرا با دریافت هدایای شهروندان و توزیع آنها در بین کودکان محروم و نیازمند منطقه ۵ برگزار می‌شود.

«به وقت همدلی»؛ کارزار همدلانه‌ی نوجوانان حلقه‌های هویتی فرهنگسرای فردوسبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نوجوانان حلقه‌های هویتی فرهنگسرای فردوس در ایام معنوی ماه مبارک رمضان با ویژه‌برنامه‌ «به وقت همدلی» و دریافت هدایای کریمانه‌ شهروندان و توزیع آنها در بین کودکان محروم و نیازمند به استقبال نوروز و عید فطر خواهند رفت.

برنامه «به وقت همدلی» که با هدف اشاعه فرهنگ نیکوی حمایت از نیازمندان در آستانه نوروز و تحویل سال نو و نهادینه‌سازی آن در بین نوجوانان برگزار می‌شود، اعضای نوجوان حلقه‌های هویتی فرهنگسرای فردوس ضمن جمع‌آوری و دسته‌بندی هدایای شهروندان، نسبت به توزیع آنها در بین کودکان نیازمند و خانواده‌های محروم منطقه اقدام خواهند کرد.

شهروندان نیکوکار می‌توانند تا روز‌های پایانی اسفند، هدایای خود را شامل پوشاک، اسباب‌بازی و... به منظور تجمیع و دسته‌بندی به فرهنگسرای فردوس، به نشانی فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از چهارراه شهید سلیمی جهرمی تحویل دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۴۴۰۵۸۹۰۰ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر