کد خبر: ۱۴۶۶۱۰

معدنی‌پور: مادران، حلقه وصل کودک و کتاب هستند

نرگس معدنی‌پور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، در جریان بازدید از غرفه «کافه کتاب‌خون‌ها» در نمایشگاه کتاب تهران، فعالیت‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری را در زمینه ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی تحسین کرد. او تأکید کرد که تمرکز این برنامه‌ها بر مخاطب کودک و نوجوان، انتخابی هوشمندانه و آینده‌ساز است.

معدنی‌پور: مادران، حلقه وصل کودک و کتاب هستندبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نرگس معدنی‌پور ضمن بازدید از غرفه «کافه کتاب‌خون‌ها» که توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در نمایشگاه کتاب برپا شده، از تلاش‌های همکاران این سازمان قدردانی کرد و گفت:از مجموعه سازمان فرهنگی هنری تشکر می‌کنم و خداقوت می‌گویم. آن‌چه در این غرفه دیدم، تنها نمونه‌ای از تلاش‌های شما برای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی است.

وی با اشاره به فضای اشتراکی و پویای غرفه افزود:حضور نوجوانان بسیار پررنگ و موثر بود. همچنین شاهد حضور فعال مادرانی بودم که به همراه فرزندان خود به این فضا آمده بودند. این نشان می‌دهد که هدف‌گذاری شما در جذب کودک و نوجوان، کاملاً درست بوده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران ادامه داد:زمانی‌که مادران به عنوان مخاطب اصلی انتخاب می‌شوند، در حقیقت تمرکز بر کودک صورت گرفته است. اگر بخواهیم فرهنگ مطالعه را نهادینه کنیم، باید از همان کودکی آغاز کنیم و چه کسی بهتر از مادر که نقش اصلی را در تربیت فرزندان ایفا می‌کند؟

او همچنین به اهمیت نقش نوجوانان در گسترش فرهنگ مطالعه پرداخت و گفت: اگر نوجوانی به کتاب علاقه‌مند شود، نه‌تنها برای خودش مفید خواهد بود، بلکه می‌تواند با همان انرژی، هیجان و انگیزه‌ای که دارد، دیگر هم‌سالانش را نیز به کتاب‌خوانی تشویق کند. امروز دیدم که نوجوانی سعی داشت من را با توضیح درباره کتابی که خوانده بود، برای خواندن آن ترغیب کند. این اتفاق برای من بسیار دلگرم‌کننده بود.

معدنی‌پور با تأکید بر دشواری فعالیت فرهنگی، به‌ویژه در حوزه کتاب، اظهار داشت:کار در این حوزه آسان نیست. ممکن است سال‌ها زمان ببرد تا نتیجه آن دیده شود. اما با روش و مخاطب‌سنجی مناسبی که در پیش گرفته‌اید، به نظر می‌رسد در مسیر درستی حرکت می‌کنید.

وی استفاده از شیوه‌های به‌روز و متناسب با نیاز امروز جامعه را یکی از نقاط قوت این برنامه دانست و اضافه کرد:در ترویج کتاب‌خوانی، بهره‌گیری از فناوری و روش‌های نوین ضرورتی انکارناپذیر است. این همان مسأله‌ای‌ست که همواره در کمیسیون فرهنگی اجتماعی نیز بر آن تأکید داریم.

در پایان، او به خلاقیت‌ها و نوآوری‌های به‌کاررفته در این برنامه‌ها اشاره کرد و گفت: عنوان‌های انتخاب‌شده برای برنامه‌ها جذاب و خلاقانه‌اند. ایده‌هایی که حتی از خارج سازمان گرفته شده‌اند و نشست‌های گفت‌وگو محور هفتگی و ماهانه که برگزار می‌کنید، همگی نشانه‌هایی از برنامه‌ریزی هدفمند شما هستند. شاید مسیر طولانی باشد، اما خوشبختانه شما در راهی درست گام برداشته‌اید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

فرهنگ تعاملی؛ ضرورتی برای خروج از دنیای مجازی

انصاری: می‌توان از ظرفیت هواداری فوتبال در حوزه کتاب بهره برد

معدنی‌پور: مادران، حلقه وصل کودک و کتاب هستند

برنامه‌های هشتمین روز «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب

«کافه‌کتابخون‌ها» به پاتوقی برای نوجوانان تبدیل شده است

پنجاه و هفتمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

عادت کتابخوانی مثل هر عادت دیگری با استمرار به دست می‌آید

نشست مطالعه گروهی و بررسی کتاب «سفر به گرای ۲۷۰ درجه» در کتابخانه تلاش

نمایشگاه و کارگاه هنری «نقش زرین» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشگاه گروهی «از نقطه تا...» در نگارخانه شفق گشایش یافت

نمایشگاه گروهی خوشنویسی «خوش‌نگاران» در فرهنگسرای ابن سینا

دورهمی به صرف بازی، گفت‌و‌گو و کتاب

کتاب «زنده‌باد پرسپولیس» در «کافه‌کتابخون‌ها» رونمایی می‌شود

ملاحظات فنی و هنری در پردیس تئاتر ایران‌شهر مورد توجه قرار بگیرد

کارگاه آموزشی «علم هوش مصنوعی» در خانه فرهنگ مهرآباد

دعوت دهه نودی‌ها به کتابخوانی با بازی و کافه!

امسال نمایشگاه کتاب برای خرید نیست، برای ماندن با کتاب است

برنامه‌های هفتمین روز «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب

اولین سالگرد شهادت شهید جمهور در میدان امام حسین(ع)

میزبانی کافه‌کتابخون‌ها از نوجوانان در نمایشگاه کتاب

آیین نکوداشت «محمدعلی روح الهی» در فرهنگسرای اندیشه

فیلم؛ باشگاه نوجوانان فرهنگسرای خاوران

افتتاح اکران «فیگور» با بازی علی مصفا

نوجوانی تمام نمی‌شود

برنامه‌های ششمین روز «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب