کد خبر: ۱۴۷۹۱۹

نگاهی به تاریخ ایران در دوره‌ی اسلامی در خانه‌فرهنگ محصل

خانه‌فرهنگ محصل در برنامه‌ی سرزمین من، نشست موضوعی با عنوان «نگاهی به تاریخ ایران در دوره‌ی اسلامی» را برگزار می‌کند.

نگاهی به تاریخ ایران در دوره‌ی اسلامی در برنامه‌ی سرزمین من خانه‌فرهنگ محصلبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ در برنامه‌ی «سرزمین من» خانه‌ فرهنگ محصل، روز شنبه ۲۵ مرداد از ساعت ۱۷، نشست بررسی «تاریخ ایران در دوره‌ی اسلامی» برگزار خواهد شد.

در این نشست عمومی که به همت کانون مهرگان و با هدف آشنایی با تاریخ و فرهنگ ایران و ترویج فرهنگ کتابخوانی برگزار می‌شود، با حضور صادق سجادی، موضوع «تاریخ ایران در دوره‌ی اسلامی» بررسی خواهد شد.

 سجادی در این نشست تعاملی، در خصوص مسائلی از جمله اینکه: چرا تاریخ ایران را بخوانیم؛ چرا تاریخ ایران به دو بخش اسلامی و پیش از اسلام تقسیم شده است و اینکه چرا در دوره‌ی اسلامی و تا عصر صفوی حکومت مرکزی در ایران تشکیل نشد؛ با مخاطبان گفت‌و‌گو خواهد کرد.

کانون مهرگان به دبیری مانی توسی، هر هفته نشست‌هایی را با موضوع ایران‌شناسی برگزار می‌کند و حضور در جلسات آن برای عموم علاقه‌مندان، آزاد و رایگان است.

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند به خانه‌فرهنگ محصل به نشانی بزرگراه شهید همت، نبش خیابان شاهین جنوبی، بوستان محصل مراجعه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۴-۴۴۴۷۴۶۸۳ تماس بگیرید.

 

گزارش خطا
برچسب‌ها:
فرهنگسرای فردوس
ارسال نظر