کد خبر: ۱۴۹۵۲۳

جشن بزرگ «نوجوونی» به مناسبت هفته نوجوان در منطقه ۲۲ برگزار می‌شود

به مناسبت هفته نوجوان و روز دانش‌آموز، جشن بزرگ و شادی به نام «نوجوونی» ویژه نوجوانان منطقه ۲۲ برگزار می‌شود.

جشن بزرگ «نوجوونی» به مناسبت هفته نوجوان در منطقه ۲۲ برگزار می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، در این برنامه، جمعی از اعضای فعال کانون نوجوانان با اجرای برنامه‌های متنوع، شور و نشاطی خاص به فضای جشن خواهند بخشید.

برنامه‌های جذاب این مراسم شامل اجرای گروه‌های سرود، نمایش و استندآپ‌کمدی، مسابقات هیجان‌انگیز و آیتم‌های فرهنگی و هنری شاد است که با هدف تقویت روحیه نشاط، همدلی و خلاقیت در بین نوجوانان طراحی شده است.

این جشن با همکاری و مشارکت فرهنگسرای تهران، ناحیه مقاومت بسیج عمار یاسر و شهرداری منطقه ۲۲ برگزار می‌شود و فرصتی است تا نوجوانان ضمن گذراندن ساعاتی شاد و مفرح، استعداد‌های خود را در عرصه‌های فرهنگی و هنری به نمایش بگذارند.

علاقه‌مندان برای حضور در این جشن می‌توانند روز یکشنبه ۱۱ آبان‌ از ساعت ۱۷ تا ۱۹ به بوستان سلامت واقع در ابتدای بلوار هوانیروز، جنب خانه فرهنگ امیرکبیر مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر