کد خبر: ۱۵۰۲۶۵

جشن خانوادگی «مهربانی به رنگ آبی» در فرهنگسرای سرو

کانون موسیقی سلین با هدف حمایت و آگاهی از نوجوانان مبتلا به اتیسم، جشن خانوادگی «مهربانی به رنگ آبی» را در فرهنگسرای سرو برگزار می‌کند. این مراسم شامل برنامه‌های متنوعی از جمله اجرای موسیقی زنده، سرود و همخوانی، و مسابقات خانوادگی خواهد بود.

جشن خانوادگی «مهربانی به رنگ آبی» در فرهنگسرای سروبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، جشن خانوادگی «مهربانی به رنگ آبی» یکشنبه ۳۰ آذرماه، ساعت ۹:۳۰ صبح، در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای سرو برگزار خواهد کرد. این رویداد به منظور افزایش آگاهی و حمایت از نوجوانان مبتلا به اتیسم طراحی شده است.

در این جشن، گروه موسیقی سلین با اجرای موسیقی زنده فضای شاد و پرانرژی را برای خانواده‌ها فراهم خواهد کرد. همچنین برنامه‌های متنوعی از جمله سرود و همخوانی، تبریک نوجوانان به مادران و پدران، اهدای نقاشی‌های نوجوانان و مسابقه خانوادگی در نظر گرفته شده است.

این رویداد فرصتی مناسب برای ایجاد ارتباط میان خانواده‌ها و افزایش حس همدلی و محبت در جامعه است. از همه علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا در این جشن شرکت کنند و لحظاتی شادی در کنار نوجوانان اتیسم تجربه کنند. 

فرهنگسرای سرو در خیابان ولی‌عصر(عج)، بالاتر از بوستان ساعی، کوچه ساعی دوم، پلاک ۲ واقع شده و برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره ۰۹۲۳۱۰۵۶۳۹۲ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر