کد خبر: ۱۵۱۰۰۳

موکب ستاد ملی صبر قوه قضائیه؛ ترویج صلح و سازش برای حل اختلافات مردمی پیش از طرح در محاکم

موکب ستاد ملی صبر قوه قضائیه با هدف معرفی ظرفیت‌های این ستاد و ارائه مشاوره و راهنمایی حقوقی، هر شب از ساعت ۲۰ تا ۲۳:۳۰ با حضور قضات عالی‌رتبه کشور به مراجعه‌کنندگان خدمات‌رسانی می‌کند؛ خدماتی که با محوریت صلح و سازش، پیش از ارجاع اختلافات به محاکم قضایی انجام می‌شود.

موکب ستاد ملی صبر قوه قضائیه؛ ترویج صلح و سازش برای حل اختلافات مردمی پیش از طرح در محاکمبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، موکب ستاد ملی صبر قوه قضائیه با هدف معرفی این ستاد و ارائه مشاوره و راهنمایی‌های لازم به مردم، هر شب از ساعت ۲۰ تا ۲۳:۳۰ با حضور قضات عالی‌رتبه کشوری با مشارکت فرهنگسرای سرو فعالیت می‌کند.

در این موکب، تلاش می‌شود مشکلات و اختلافات مردمی پیش از ارسال به محاکم قضایی، از طریق صلح و سازش میان طرفین بررسی و حل‌وفصل شود. بر اساس این گزارش، موضوعاتی همچون اختلافات زوجین، دعاوی موجر و مستاجر و دیگر اختلافات حقوقی و اجتماعی، از جمله مواردی است که در این محل مورد مشاوره و راهنمایی قرار می‌گیرد.

دکتر هادی صادقی معاون قوه قضائیه و رییس مرکز شورای حل اختلاف کشور، از برپایی موکب ستاد ملی صبر، با اشاره به هدف این برنامه گفت: این موکب با هدف معرفی ستاد ملی صبر و ارائه مشاوره‌های لازم به مراجعان راه‌اندازی شده و خدمات آن در راستای حل مشکلات از طریق صلح و سازش پیش از ارجاع به دستگاه قضایی ارائه می‌شود.

همچنین وی اظهار کرد: تا ساعت ۱۲ شب به تعدادی از مراجعه‌کنندگان پاسخگویی شد و در مجموع ۳۰ نفر برای دریافت مشاوره و طرح مشکل حقوقی مراجعه کردند.

وی افزود: بیشتر پرسش‌ها و مشکلات مطرح‌شده در زمینه تصادفات رانندگی، اختلافات خانوادگی، مشکلات ملکی و موضوعات مرتبط با صلح و سازش بود که برای همه آن‌ها راهنمایی‌های کامل ارائه و درخواست‌های متقاضیان نیز اخذ شد.

به گفته وی، در این روند، با همکاری کل مجتمع های شورای حل اختلاف پاسخگویی به مراجعان انجام گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظر