کد خبر: ۱۵۱۱۶۰

برگزاری مراسم «لبیک یا حسین (ع)» در کتابخانه شهید جهان‌آرا

برگزاری مراسم «لبیک یا حسین (ع)» در کتابخانه شهید جهان‌آرا

مراسم معنوی «لبیک یا حسین (ع)» و طرح «حسینیه بهشت» با محوریت تبیین اهداف نهضت عاشورا و تجلیل از خانواده‌های شهدا، در کتابخانه شهید جهان‌آرا یوسف‌آباد برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مراسم «لبیک یا حسین (ع)» و طرح «حسینیه بهشت» روز دوشنبه اول تیرماه ۱۴۰۵ به همت کتابخانه شهید جهان‌آرا و با مشارکت سرای محله یوسف‌آباد، امور ایثارگران شهرداری منطقه ۶ و مسجد مهدیه در محل این کتابخانه برگزار شد.

این برنامه با هدف تبیین اهداف اصیل نهضت عاشورا و تجلیل از ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد و جمعی از شهروندان محله جهان‌آرا و علاقه‌مندان به فرهنگ عاشورایی در آن حضور داشتند.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌پور، رئیس عقیدتی ـ سیاسی سرکلانتری سوم یوسف‌آباد، با اشاره به فلسفه قیام امام حسین (ع) اظهار کرد: نهضت کربلا هرگز برای قدرت‌طلبی، جاه‌طلبی یا مطرح کردن خود نبود، بلکه هدف اصلی آن «اصلاح امت» و مقابله با فساد و ظلم در جامعه بود.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به نیت‌ها در حرکت‌های اجتماعی و دینی افزود: هر ادعای پیروی از مکتب حسینی باید بر پایه اصلاح‌گری، عدالت‌خواهی و دوری از خودنمایی و قدرت‌طلبی باشد.

حجت‌الاسلام علی‌پور همچنین تصریح کرد: اگر مفهوم واقعی ارزش‌های علوی و حسینی در زندگی فردی و اجتماعی ما جاری شود، می‌توان به سعادت دنیا و آخرت دست یافت.

در بخش دیگری از این مراسم از خانواده‌های معظم شهدای گرانقدر از جمله خانواده شهید مهدی مختاری و شهدای موسوی و توللی تجلیل به عمل آمد.

همچنین مداحی حاج محمود بیات با ذکر مصائب اهل‌بیت (ع) فضای مراسم را معنوی‌تر کرد و حاضران با یاد و نام حضرت سیدالشهدا (ع) به سوگواری پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha