کد خبر: ۱۵۱۷۱۵

محفل ادبی «شرحی بر مثنوی معنوی» در کتابخانه دکتر شریعتی

نشست ادبی «شرحی بر مثنوی معنوی» با خوانش و تفسیر داستان «کنیزک و پادشاه»، نخستین داستان مثنوی مولوی در کتابخانه دکتر شریعتی برگزار می‌شود.

محفل ادبی «شرحی بر مثنوی معنوی» در کتابخانه دکتر شریعتیبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ششمین نشست ادبی «شرحی بر مثنوی معنوی» با موضوع خوانش و تفسیر بخشی دیگر از داستان «کنیزک و پادشاه» نخستین داستان مثنوی مولانا با حضور مهرانگیز ریاحی، پژوهشگر و کارشناس ادبیات در کتابخانه دکتر شریعتی منطقه ۳ برگزار می‌شود.

داستان «کنیزک و پادشاه» از مهم‌ترین و پرمعناترین قصه‌های مثنوی به شمار می‌رود؛ مولانا آن را «نقد حال» خود می‌داند، یعنی حالتی را که احساس کرده یا می‌کند، در قالب این روایت بازتاب داده و کوشیده است دریافت خود از عشق، عرفان و تجربه شخصی‌اش از احساس عاشقانه را به مخاطب منتقل کند.

علاقه‌مندان به ادبیات کهن ایران می‌توانند برای شرکت در این محفل ادبی، دوشنبه ۵ مرداد ساعت ۱۰ به کتابخانه دکتر شریعتی واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پمپ بنزین، بوستان شریعتی مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۲۲۸۸۶۱۰۰ تماس بگیرند.

 

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha