کد خبر: ۱۵۲۲۳۱

تأکید علمای اهل سنت و فعالان بین‌المللی بر وحدت اسلامی و جبهه مقاومت

آیین «منادیان وحدت و یاران جبهه مقاومت جهان اسلام» با حضور جمعی از علمای اهل سنت، فعالان بین‌المللی حوزه وحدت اسلامی و مسئولان فرهنگی و مذهبی در باغ کتاب تهران برگزار شد.

باغ کتاب

تأکید علمای اهل سنت و فعالان بین‌المللی بر وحدت اسلامی و جبهه مقاومتبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، جمعی از علمای اهل سنت، فعالان بین‌المللی حوزه وحدت اسلامی و مسئولان فرهنگی و مذهبی در آیین «منادیان وحدت و یاران جبهه مقاومت جهان اسلام» بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام امت اسلامی، عبور از مرزبندی‌های قومی و مذهبی و تقویت جبهه مقاومت تأکید کردند. 

در این آیین، «آیت‌الله محمدحسن اختری» رئیس ستاد هفته وحدت، «حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی» معاون مراسم و امور استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، «حجت‌الاسلام والمسلمین میثم امرودی» مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه، «محمد خراسانی‌زاده» معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، «مولوی محمداسحاق مدنی» رئیس شورای افتاء حجاج اهل سنت، «خالد قدومی» نماینده جنبش اسلامی حماس، «ماموستا عبدالسلام امامی» امام جمعه مهاباد و جمعی از علمای اهل سنت و فعالان بین‌المللی حوزه وحدت اسلامی حضور داشتند. 

محمد خراسانی‌زاده، معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این رویداد با اشاره به برگزاری آیین‌واره بین‌المللی فرهنگی هنری «رحمة للعالمین» گفت: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران این افتخار را دارد که در ایام هفته وحدت در باغ کتاب که یکی از مراکز مهم و تأثیرگذار فرهنگی پایتخت ایران اسلامی است، رویدادی از جنس هنر و برای عموم مردم برگزار کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، ثبات قدم و پایداری، ذکر خدا و ایمان و باور به وعده‌های الهی، اطاعت از خدا و پیامبر اکرم (ص) و وحدت و انسجام را از عوامل پیروزی و استقامت برشمرد و بر اهمیت پایبندی به این اصول تأکید کرد.

رئیس ستاد هفته وحدت نیز با اشاره به فرارسیدن میلاد پیامبر اکرم (ص) اظهار کرد: ایام، ایام خجسته و بسیار بزرگی است؛ ولادت مبارک رسول‌الله اعظم حضرت محمد (ص) و همچنین ایام هجرت آن بزرگوار به مدینه منوره و اقامه حکومت اسلامی و جامعه اسلامی.
آیت‌الله محمدحسن اختری با اشاره به اهمیت این مقاطع در تاریخ اسلام، بر توجه به سیره پیامبر اکرم (ص) در مسیر تقویت وحدت و انسجام مسلمانان تأکید کرد و گفت: در حفظ وحدت، همین یکپارچگی در مسئله مقاومت است که در برابر دشمنان اسلام ایستادگی و از امت مسلمان و مظلوم فلسطین و مردم غزه حمایت می‌کند.

در ادامه مراسم، «محمداسحاق مدنی» رئیس شورای افتاء حجاج اهل سنت با اشاره به شهید محمد طه از او به‌عنوان یکی از مظلوم‌ترین شهدای مقاومت یاد کرد. 

در این بخش با اشاره به ارادت این شهید به امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی عنوان شد که شهید محمد طه به اندازه‌ای به امام خمینی (ره) عشق می‌ورزید که نام فرزند خود را «خمینی صغیر» گذاشته بود. این موضوع به‌عنوان نمونه‌ای از پیوند جریان مقاومت با اندیشه و گفتمان انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گرفت.

خالد قدومی، نماینده جنبش اسلامی حماس نیز با اشاره به وضعیت غزه اظهار کرد: غزه امروز، اگرچه در چارچوب جغرافیایی بیش از ۳۶۵ کیلومتر مربع وسعت ندارد، اما به نماد وحدت و ایستادگی انسانیت تبدیل شده است.

علمای اهل سنت و فعالان بین‌المللی حوزه وحدت اسلامی نیز با تأکید بر اهمیت وحدت و انسجام امت اسلامی، بر ضرورت عبور از مرزبندی‌های قومی و مذهبی و توجه به اشتراکات مسلمانان تأکید کردند. در این بخش همچنین موضوع امت اسلامی و فراتر بودن آن از مرز‌های جغرافیایی مورد توجه قرار گرفت و جایگاه وحدت در اندیشه و سیره رهبران جهان اسلام و نقش آن در تقویت جبهه مقاومت مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه، گروه هنری بلوچ، گروه هنری بسیج سازمان صداوسیما و دیگر گروه‌های هنری با اجرای برنامه‌هایی با موضوع پیامبر اعظم (ص)، وحدت اسلامی و شهدای مقاومت به اجرای برنامه پرداختند و محمدمهدی عبداللهی نیز به مدیحه‌سرایی پرداخت.

آیین گرامی‌داشت «منادیان وحدت و یاران جبهه مقاومت جهان اسلام» چهارم شهریور به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه یک و فرهنگسرای ملل و با مشارکت معاونت هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در باغ کتاب تهران برگزار شد. این آیین یکی از برنامه‌های آیین‌واره بین‌المللی فرهنگی هنری «رحمة للعالمین» است که از سوم شهریور آغاز شده و تا هشتم شهریور ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
نشست «تهران با طعم شیرینی» در فرهنگسرای ارسباران
تجلیل از پیشکسوت صنایع‌دستی در «گنجینه هنر»
«یک روز با سینما» در خانه فرهنگ مهرآباد
تجلیل از خانواده شهید قدبیگی در «ستارگان ری»
«چیستی؟، چبود؟!»؛ تئاتر دو زبانه کودکان در ابن‌سینا
شب‌های علمی «باغ مدرسه» در سینما روباز باغ کتاب
«اسباب بازی ۵» در فرهنگسرای ارسباران نقد و بررسی می شود
مجید جلالی در فرهنگسرای اندیشه تجلیل شد
دومین نشست «هنر زندگی کردن» در فرهنگسرای معرفت
رونمایی کتاب «کبوتر نیک اندیش» در فرهنگسرای معرفت
ارکستر سلین برای آزادی زندانیان مالی روی صحنه می‌رود
«نقش مهر» استعداد‌های متفاوت را به قاب هنر می‌آورد
آموزش «انتخاب رشته» ویژه کنکوری‌ها در فرهنگسرای فردوس
«حسینیه بهشت» به یاد شهید عابدینی برگزار می‌شود
فرهنگسرای اندیشه میزبان نمایشگاه نقاشی «نگار» شد
«سفر به سرزمین پهلوانان» کودکان را با شاهنامه آشنا می‌کند
نمایش «ختم آقا مرتضی» در فرهنگسرای اخلاق روی صحنه می‌رود
«کلوچه جادویی» مهمان تماشاخونه فردوس می‌شود
آینده‌نگری، مهم‌ترین ضرورت مدیریت فرهنگی است
«چگونه متفاوت بنویسیم» در مدرسه قلم
برگزاری نشست «خوانش داستانی فیلم زنده‌شور» در مدرسه قلم
خوانش نمایشنامه‌های «آوای صحنه» در فرهنگسرای عطار
«اصول تغذیه سالم برای پیشگیری از چاقی» در فرهنگسرای مهر
نقش هنر در تاب آوری اجتماعی
هادی مقدم‌دوست «هتل بزرگ بوداپست» را در باغ کتاب نقد می‌کند