کد خبر: ۱۵۲۸۱۵

نمایش «بازی پسر و گرگ» در فرهنگسرای ابن‌سینا روی صحنه می‌رود

فرهنگسرای ابن‌سینا از نیمه مهرماه میزبان نمایش شاد و موزیکال «بازی پسر و گرگ» ویژه مخاطبان کودک و نوجوان خواهد بود.

وب نمایش پسر و گرگ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، فرهنگسرای ابن‌سینا همزمان با آغاز فصل پاییز، تالار بوعلی‌سینا را به اجرای نمایش «بازی پسر و گرگ» اختصاص داده است. این اثر به نویسندگی «شادی پورمهدی» و «جواد ذوالفقاری» و با کارگردانی «پریسا خداوردی» و «افشین حسنی‌کیا»، برای گروه سنی ۴ تا ۱۲ سال آماده اجرا شده است.

نمایش «بازی پسر و گرگ» با زبانی ساده و فضایی شاد و هیجان‌انگیز، داستان پسرکی را روایت می‌کند که برای بازپس‌گیری حق و حقوق اهالی روستای خود، سفری پرمخاطره را به سوی قصر پادشاه آغاز می‌کند.

این اثر با بهره‌گیری از المان‌های فانتزی و قصه‌گویی خلاقانه، ضمن سرگرم کردن مخاطبان کودک، مفاهیمی همچون عدالت‌خواهی، شجاعت و ایستادگی در برابر ظلم را در قالبی نمایشی بازگو می‌کند.

نمایش «بازی پسر و گرگ» از ۱۵ مهر تا ۱۵ آبان ۱۴۰۵، روزهای سه‌شنبه تا جمعه، ساعت ۱۶:۳۰ در تالار بوعلی‌سینا فرهنگسرای ابن‌سینا اجرا خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند بلیت نمایش را از سامانه «تیوال» یا نیم ساعت پیش از آغاز اجرا از گیشه فرهنگسرا تهیه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برنامه‌های فرهنگسرای ابن‌سینا نیز شماره ۸۸۳۶۶۳۶۶ و نشانی شهرک قدس (غرب)، خیابان ایران‌زمین شمالی، جنب شهر کتاب در دسترس علاقه‌مندان است.

فرهنگسرای ابن‌سینا همچنین به منظور فراهم کردن امکان بهره‌مندی کودکان از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی، امکان هماهنگی سانس‌های ویژه صبح را برای مدارس و مهدکودک‌ها فراهم کرده است. مدیران مراکز آموزشی می‌توانند برای رزرو سانس‌های گروهی با شماره ۰۹۳۵۲۶۱۸۱۰۰ تماس بگیرند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
ششمین گردهمایی هیئات دخترانه تهران با حضور ۱۶۰۰ نوجوان
«صدای تاریکی»؛ صد و شصت و دومین کتاب «بچه‌کتابخون‌ها»
کنسرت «تو کیستی؟» در شصت‌ویکمین شب موسیقی ارسباران
نشست «از اراده پنهان تا تجلی اثر» در فرهنگسرای ارسباران
باغ کتاب تهران، میزبان «زندگی‌های ناتمام» کودکان مظلوم میناب
دومین نشست بانوان قرآنی تهران در فرهنگسرای قرآن برگزار می‌شود
«هزار چشمه»؛ تلاشی برای تبدیل مخاطبان فرهنگی به کنشگران شهری
حافظ مفاهیم قرآنی را در تار و پود اندیشه و زبان خود تنیده است
«شب شعر و موسیقی نابینایان» در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
«دوستی با حافظ در داستان» در کتابخانه داوودیه
دختر پرتقالی » در کتابخانه داوودیه خوانش و بررسی می‌شود
آگهی مزایده عمومی واگذاری فضا‌های تجاری مناطق ۱ الی ۲۲
برگزاری کارگاه «مهارت‌های بیان و ارتباط مؤثر» در فرهنگسرای سرو
آیین «اقتدار سپید» با یادبود سه پرستار شهید برگزار می‌شود
بررسی و خوانش کتاب «از کوچه رندان» در کتابخانه تلاش
نمایشگاه نگارگری «روایت سرو» در نگارخانه فرهنگسرای اندیشه
«تهران، قصه‌ای به رنگ خاطره» در فرهنگسرای امید
تجلیل از حافظان و فعالان قرآنی در فرهنگسرای معرفت
قطعه موسیقایی «تهران؛ جان ایران» منتشر شد
برگزاری نشست ادبی «دلآوا» در فرهنگسرای ارسباران
«خاطرات تهران»؛ روایت زندگی در پایتخت اجرا می‌شود
«مدرسه بی‌نقاب‌ها» در فرهنگسرای ابن‌سینا روی صحنه می‌رود
کارگاه آموزشی «تربیت بدون فریاد» در خانه فرهنگ تلاش برگزار می شود
«مِثلی» در باغ کتاب رونمایی شد
نمایشگاه گروهی عکس «تهران؛ تنِ ایران» در موزه عکسخانه شهر