کد خبر: ۶۶۷۶۲

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

لزوم تشکیل کارگروههای سلامت باهمکاری شهرداری

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار امیدواری کرد؛ با همکاری شهرداری و هماهنگی های بین بخشی سلامت اجتماعی بیشتری فراهم شود.

به گزارش شهر به نقل از وبدا، سید حسن قاضی زاده هاشمی در جلسه شورای راهبردی سلامت شهرداری تهران گفت: اطلاع رسانی در زمینه خدمات اجتماعی سلامت شهرداری تهران به نسبت کارهای بسیار زیاد و خوبی که انجام شده کم بوده است.
وی افزود: با توجه به این اقدامات برخی از کارهای حوزه سلامت را با هماهنگی شهرداری تهران و استفاده از پتانسیل های به وجود آمده در شهر تهران می توانیم پیش ببریم.
وی ادامه داد: تصدی گری برای وزارت بهداشت سمّ و تولیت اصل است چون ابزارش را نداریم. هرچند با واگذاری کارها نباید تولیت وزارت بهداشت تحت الشعاع قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه هنوز تعریف و توصیف مشخصی از حاشیه نشینی در شهرها در دست نداریم، تاکید کرد: کارگروه هایی در شهرداری و وزارت بهداشت تشکیل شود تا بحث های گسترده مربوط به سلامت اجتماعی را پیگیری و نتیجه آن را برای اقدام و پیگیری های لازم در جلسه بعدی اعلام کنند.
گزارش خطا
ارسال نظر