کد خبر: ۷۰۱۴۵

نوگلان حسینی در شمال تهران تجلیل می شوند

همزمان با ایام محرم و عزاداری سالار و سرور شهیدان از نوگلان حسینی در منطقه 3 تهران تقدیر و تجلیل می شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 3، با هدف نشر و اشاعه فرهنگ ديني، تشويق و ترغيب نوجوانان خادم اهل‌بيت (ع) و شناسايي استعدادهاي بالقوه ، بیش از 25 مداح دانش آموز و نخبگان قرآنی تجلیل می شوند.

تجلیل از مداح برتر کشوری ، حافظان و قاریان برتر دانش آموز در سطح منطقه و استان تهران و همچنین اجرای برنامه های فرهنگی شامل تواشیح و مداحی توسط خود دانش آموزان  و مراسم پرده خوانی و تعزیه خوانی از دیگر برنامه های این مراسم است .

این گزارش حاکی است این برنامه  با حضور 300 نفر از دانش آموزان در روز پانزدهم محرم مصادف با بیست و هشتم آبان ماه  از ساعت 10 الی 12 صبح در محموعه فرهنگی قلهک برپا می شود.


گفتنی است از سوی دیگرمراسم سینه زنی و عزاداری با حضور یکهزار نفر از دانش آموزان منطقه 3 تهران صبح  روز سه شنبه هشتم محرم در مدرسه رازی برگزار  شد.
 

گزارش خطا
ارسال نظر