کد خبر: ۷۱۰۷۹

همزمان با روز نیروی دریایی صورت گرفت؛

همایش "از موج تا اوج" در مجموعه اجتماعی و فرهنگی امام علی (ع)

مجموعه اجتماعی و فرهنگی امام علی (ع) همزمان با روز نیروی دریایی ، میزبان همایش از موج تا اوج بود که به مناسبت گرامیداشت این روز و پاسداشت یاد و خاطره دلاور مردان نیروی دریایی کشورمان برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 22، در این مراسم که با مشارکت شهرداری منطقه و فرهنگسرای تهران با حضور امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، حسین مرادی شهردار منطقه و بسیاری از فرماندهان و پرسنل نیروی دریایی و خانواده هایشان در مجموعه اجتماعی و فرهنگی امام علی (ع) برگزار شده بود، مهندس مرادی شهردار منطقه 22 با استقرار در جایگاه سخنران با تبریک هفته بسیج و روز نیروی دریایی گفت: « آنچه امروز داریم مرهون فداکاری و ایثار دلاورانی است که در عرصه های مختلف، با بذل جان خویش آرامش و امنیت را برای ما به ارمغان آوردند.»

امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش نیز در این مراسم گفت: « کشور ما کشوری دریایی است، حدود 900 کیلومتر مرز دریایی در شمال خود با دریای خزر و 2 هزار کیلومتر نیز مرز دریایی با خلیج فارس و دریای عمان دارد. دریا منبع بزرگی از نفت و گاز و معادن و انرژی است که هم از نظر دیپلماسی و هم از نظر اقتصادی و هم از منظر فرهنگی و ... در کشور حائز اهمیت است و برای حفاظت از آن به فرموده رهبر معظم انقلاب، باید نیروی دریایی برجسته در عرصه حضور داشته باشد. »

وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: « دشمن طی جنگ تحمیلی می خواست این منابع را از ما بگیرد، قدرت استخراج نفت و انرژی و دیگر معادن را می خواست از ما بگیرد، توان فعالیت اقتصادی را می خواست از ما سلب کند اما چنین اجازه ای پیدا نکرد. »

گفتنی است تقدیر از 2 شاعر و یکی از خانواده های معزز نیروی دریایی ارتش بخشی از این برنامه بود و از کتابهای "گوهران دریا" و "اسکورت" نیز رونمایی شد. همچنین به مناسبت 7 آذر ماه و روز نیروی دریایی تبلیغات محیطی گسترده ای در محدوده شمال غرب پایتخت با نصب تصاویری از شهدای والا مقام نیروی دریایی از سوی شهرداری منطقه 22 صورت گرفت.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
منطقه 22
ارسال نظر