کد خبر: ۷۸۴۵۵

همزمان با ولادت حضرت علی(ع)؛

برگزاری خیابان هنر در میدان آزادی

مدیر مجتمع فرهنگی هنری ایرانسرا از برگزاری کارگاه های هنری خیابان هنر در غرب تهران خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه 9 و فرهنگسرای رویش، امیر نعمتی مدیر مجتمع فرهنگی هنری ایرانسرا با اعلام این خبر گفت: مجتمع فرهنگی هنری ایرانسرا همزمان با ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر ورک شاپ های هنری مختلفی را در بوستان المهدی برگزار می نماید.

وی ادامه داد: در این برنامه هنرمندان غلامحسین الطافی هنرمند خط نقاشی، ایوب جوان کار مرمتگر آثار باستانی ، وحید می ورزنده هنرمند نقاشی سرعتی و... ورک شاپ های هنری خود را در معرض دید عموم قرار خواهند داد.

نعمتی با توجه به این ورک شاپ افزود: برگزاری نمایشگاهی از صنایع دستی و تولیدات ایرانی و ارائهتصاویری از پیشرفتهای علمی ایران در جهت گسترش و تقویت خوداتکایی، خود باوری و عزت ملی از اهداف برگزاری این ورک شاپ هنری می باشد.

مدیر مجتمع فرهنگی هنری ایرانسرا در ادامه ذکر کرد: این ورک شاپ های هنری دوشنبه 22 اردیبهشت ماه و همزمان با ولادت حضرت علی(ع) در ضلع شمالی بوستان المهدی واقع در میدان آزادی از ساعت 17 برگزار می شود.

وی در پایان تصریح کرد: علاقه مندان برای شرکت در این برنامه و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به مجتمع فرهنگی هنری ایرانسرا واقع در ضلع شرقی میدان آزادی مراجعه و یا با شماره تلفن 66039873تماس حاصل فرمایند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
فرهنگسرای رویش
ارسال نظر