کد خبر: ۸۳۷۰۲

اکبر مخبری:

حمایت از هنرمندان از اولویت‌های نگارخانه بهاران است

کار‌شناس هنری فرهنگسرای بهاران که مسئولیت نگارخانه این فرهنگسرا را برعهده دارد از فضای نامناسب این نگارخانه و توجه بیشتر برای ساماندهی آن خبر داد و گفت: حمایت و توجه به هنرمندان از اولویت‌های نگاخانه بهاران است.

اکبر مخبری در گفت‌وگو با رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، بیان کرد: من از سال ۸۶ در نگارخانه بهاران به عنوان کار‌شناس هنری مشغول به فعالیت شده‌ام و با توجه به اینکه نگارخانه هیچ مسئولی نداشت، به عنوان مجری برگزاری نمایشگاه‌های مختلف نیز مشغول به فعالیت هستم. 
 
وی از مهم‌ترین دغدغه خود برای نگارخانه گفت: این نگارخانه در طبقه سوم یعنی طبقه انتهایی فرهنگسرای بهاران واقع شده است. می‌توان گفت این مکان از لحاظ فضایی چندان مناسب و به جا نیست و نیازمند توجه است. 
 
اکبر مخبری ادامه داد: این نگارخانه تنها نگارخانه منطقه است. ما نمایشگاه‌های مختلف در مناسبت‌های مذهبی و ملی و غیر از آن برنامه برگزاری نمایشگاه‌های مختلف را ترتیب می‌دهیم. این منطقه جمعیت قابل توجهی دارد که بودن یک نگارخانه برای توجه اهالی به انواع هنر و تلطیف روحیه شهروندان لازم است. 
 
فضای مناسب مهم‌ترین دغدغه است

مخبری که به عنوان مدرس نقاشی نیز فعالیت دارد، افزود: اینجا فضای جایگزین برای ایجاد نگارخانه هم دارد که می‌توان نگارخانه‌ای با استانداردهای بیشتر را ایجاد کرد.

این مدرس نقاشی که از نمایشگاه آثار خوشنویسی حوزه علمیه علی‌ابن‌ابی‌طالب با نام تولای علی به عنوان یکی از نمایشگاه‌های برجسته این نگارخانه یاد کرد، درباره ویژگی‌های مثبت این نگارخانه گفت: جای امیدواری بسیار است که همیشه نمایشگاه‌ها با استقبال خوب مردم مواجه شود. در کنار این ما هیچ هزینه‌ای برای برگزاری نمایشگاه از هنرمندان نمی‌گیریم و در کنار آن هم کارهای تبلیغاتی بسیاری انجام می‌دهیم. در واقع حمایت و توجه به هنرمندان از اولویت‌های ماست. 
 
وی دراین‌باره ادامه داد: در مواقعی که مردم برای شرکت در برنامه‌های فرهنگسرا به اینجا مراجعه می‌کنند با تبلیغات خوبی که انجام داده‌ایم ایشان را ترغیب می‌کنیم که برای بازدید از نمایشگاه هم بیایند. 

کار‌شناس هنری فرهنگسرای بهاران درباره شرایط یک نگارخانه مطلوب گفت: مشخص است که مهم‌ترین ویژگی یک نگارخانه مطلوب فضا و جایگاه مناسب آن است. نگارخانه باید خارج از محیط اداری باشد و تجهیزاتی مناسب داشته باشد. موزیک، نور‌پردازی و امنیت از ویژگی‌های دیگر نگارخانه‌ای مطلوب است. 

وی درپایان دراشاره به جذب مردم عادی برای نگارخانه‌ها افزود: برنامه‌ریزی و ایجاد خلاقیت از مواردی است که به جذب بیشتر مخاطب عادی کمک می‌کند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
نگارخانه بهاران
ارسال نظر