کد خبر: ۸۶۲۲۴

در مراسم «نغمه عشاق»

حجت‌الاسلام وحیدی: هنرمند کسی است که زیبا سخن بگوید

حجت‌الاسلام وحیدی در مراسم تجلیل و تکریم از خانواده شهدا و با اشاره به سالروز شهادت سید اهل‌قلم، مرتضی آوینی که در تقویم رسمی کشور به‌ روز «هنر انقلاب اسلامی» نام‌گذاری شده، بیان کرد: کسی که زیبا حرف بزند و زیبا راه برود هنرمند است، زیرا هنرمند کسی است که زیبایی خلق می‌کند. سیدالشهدا در کربلا زیبایی خلق کرده است.

حجت‌الاسلام وحیدی: هنرمند کسی است که زیبا سخن بگویدبه گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛ حجت‌الاسلام وحیدی در خصوص فرارسیدن حلول ماه رجب بیان کرد: در آستانه ماه رجب هستیم و در این ماه روزه بسیار سفارش شده است.
وی افزود: در ماه رجب و  شعبان، خدا غذاهای خوبی آماده کرده و به نقل از آیت‌الله مجتهدی بیان کرد: در زمان‌های قدیم دربازار به علت اینکه اکثر افراد در ماه رجب روزه بودند بقیه افرادی که روزه نبودند، مثل روزهای ماه رمضان به سختی و پنهانی ناهار می خوردند.
وحیدی در بخش دیگر سخنانش تصریح کرد: شهدا، هنر بسیار داشتند و به خاطر عشقی که شهید به خدا دارد  در این راه جان و تمام هستی‌اش را می‌دهد. ما با این همه هنرمند به خود می‌بالیم که عشق‌بازی با معبود خودشان داشتند.

از دیگر بخش‌های مراسم معنوی«نغمه عشاق» می‌توان به تجلیل و تقدیر از خانواده‌های شهیدان  محمدمهدی شریفی، غلامرضا جواهرپور و محمد مرتجی و اهدا لوح سنگی توسط آقای بیات فرمانده بسیج سازمان فرهنگی هنری اشاره کرد.
تقدیر از هنرمند عکاس و تصویربردار دفاع مقدس و انقلاب فرشید ذوالفقاری پایان بخش مراسم «نغمه عشاق» در فرهنسرای گلستان بود.

مراسم «نغمه عشاق» پنج‌شنبه هر هفته ساعت ۸ در فرهنگسرای گلستان برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه می‌توانند به نشانی فرهنگسرای گلستان واقع در نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان، فرهنگسرای گلستان مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر