به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، فرهنگسرای گلستان نمایشگاه «۳۲ نسخه خطی دیوان حافظ» را برپا میکند. این نمایشگاه شامل ۳۲ اثر از نسخههای خطی است، از نسخهای که ۱۰۰ سال پس از وفات حافظ در خراسان و به خط محمود نیشابوری کتابت شده، تا نسخهای که در عصر قاجار به سفارش مظفرالدین شاه به کتابت درآمده است. كتاب «حافظ نصیرالملک» به خط میرزا علی شیرازی و منتخبی از نسخههای خطی دیوان حافظ از مجموعه کتابخانه ملی ملک است که در نگارخانه شماره دو فرهنگسرای گلستان به نمایش در آمده است.
علاوه بر تصاویر نسخههای خطی، نسخههای قدیمی چاپ سنگی دیوان حافظ نیز به نمایش درآمدهاند. از قدیمیترین نسخههایی که میتوان به آن اشاره کرد نسخه خطی دیوان حافظ در تاریخ ۸۹۴ هجری قمری که توسط محمد بن علاالدین رزهای باخزری کتابت شده و نسخه چاپی دیوان حافظ منتشر شده در تهران به سال ۱۲۶۵ هجری قمری که توسط نصرالله تفرشی کتابت شده است.
حاج حسین ملک تاجری بود که دغدغه فرهنگ ایران را داشت. او در ابتدای قرن حاضر کتابخانه شخصیاش را وقف عام کرد و نگهداری از آن را به آستان قدس رضوی سپرد. زمان میگذرد و روز به روز اهمیت کار ملک بیشتر آشکار میشود.
نمایشگاه «۳۲ نسخه خطی دیوان حافظ» با همکاری کتابخانه و موزه ملی ملک از یکم تا ۱۲ آذرماه ساعت ۹ تا ۱۸ در نگارخانه شماره دو فرهنگسرای گلستان پذیرای علاقهمندان است و شهروندان برای بازدید از آن میتوانند به فرهنگسرای گلستان به نشانی نارمک، خیابان گلستان، پایینتر از میدان هلال احمر مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۷۷۸۱۳۸۰۲ تماس بگیرند.