کد خبر: ۹۰۴۲۶

موزه هنرهای دینی امام علی(ع) برگزار می‌کند؛

رونمایی از چاپ نفیس قرآن کریم

مراسم رونمایی از یک نسخه نفیس قرآن کریم روز پنجشنبه ۲۵ آذر ماه در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) برگزار می‌شود.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مراسم رونمایی از یک نسخه نفیس قرآن کریم روز پنجشنبه ۲۵ آذرماه ساعت ۱۵ در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) برگزار می‌شود. این نسخه نفیس قرآن که توسط نشر نو و با حمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منتشر شده، شامل چهار ترجمه برگرفته از تفاسیر کهن: تفسیر طبری، کشف الاسرار، ابوالفتوح رازی و سورآبادی است.

این مراسم رونمایی با حضور قرآن‌پژوهان برجسته و بزرگان ادبیات ایران همزمان با هفته وحدت اجرا خواهد شد.

مشاهده سیرتحول نثر فارسی بر روی متن واحد (ترجمه قرآن کریم)، کنار هم بودن ترجمه‌های شیعی و سنی، امکان مقایسه و مشاهده عدم اختلاف میان آنها که گامی در تقریب مذاهب اسلامی است به همراه فهرست کلمات و فهرست موضوعی مشروح از خصوصیات این کتاب نفیس است.

علاقه‌مندان برای حضور در این مراسم می‌توانند به نشانی خیابان ولی‌عصر (عج)، رو به روی بزرگراه نیایش، بلوار اسفندیار، شماره ۳۵، موزه هنرهای دینی امام علی (ع) مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۰۲۴۸۴۸ تماس بگیرند.
 

گزارش خطا
ارسال نظر