کد خبر: ۹۱۹۰۸

رییس فرهنگسرای کار:

مسابقات قرآنی سراج بهترین برنامه سازمان فرهنگی هنری است

رییس فرهنگسرای کار چهارمین مسابقات قرآنی سراج را به عنوان بهترین برنامه سازمان فرهنگی هنری در سال ۹۵ معرفی کرد.

مسابقات قٰرآنی سراج بهترین برنامه سازمان فرهنگی هنری است
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سید اسماعیل جعفرپور رییس فرهنگسرای کار با اشاره به بهترین برنامه سازمان فرهنگی هنری در سال ۹۵ گفت: چهارمین مسابقات قرآنی سراج به منظور ترویج، تشویق و نشر فرهنگ قرانی در سطح شهر تهران و شناسایی استعداد های قرآنی بهترین برنامه سال جاری است.
  
رییس فرهنگسرای کار درباره بهترین برنامه این فرهنگسرا در سال ۹۵ گفت: اجرای ششمین جشنواره فرهنگی هنری کارگر ایرانی بهترین برنامه بود. این برنامه به مناسبت گرامیداشت هفته کارگر و با مشارکت خانه کارگر و فراکسیون کارگری شواری اسلامی شهر تهران برگزار و در آن از کارگران هنرمند تجلیل شد. فرهنگسرای کار همانطور که از نامش مشخص است در عین توجه به اهداف و رهنمودهای سازمان فرهنگی هنری، در بحث هویت کار و کارآفرینی توجه ویژه دارد. در همین راستا جشنواره کارگر ایرانی یکی از برنامه‌های جدی بود زیرا پیوندی بین کارگران هنرمند ایرانی در سطح کشور برقرار کرد. امسال از استان‌های مختلف برای این جشنواره آثار ارسال کردند به همین خاطر این برنامه را یک برنامه کشوری باید دانست.
 
وی افزود: همچنین چهارمین همایش هنر و سلامت که در هفته سلامت و با رویکرد نقش هنر در سلامت جسم و روان برگزار شد از بهترین برنامه های سال جاری بود. این برنامه با مشارکت انجمن پرستاران ایران و بیمارستان‌ها و اداره کل سلامت شهرداری تهران برگزار و در آن از پیشکسوتان عرصه سلامت، پزشکان و پرستاران هنرمند تجلیل شد.

سید اسماعیل جعفرپور تاسیس کانون قران ریحانة النبی و راه‌اندازی خانه مشاوره افق را بهترین اتفاق سال ۹۵ در فرهنگسرای کار دانست و گفت: بیش از دو هزار نفر از دوره‌های قرآنی در فرهنگسرا استفاده کردند که این خود نشان دهنده پیشرفت چشمگیر در این حوزه است.

رییس فرهنگسرای کار در پایان در خصوص اهداف برای سال آینده گفت: در راستای رهنمودهای رییس محترم سازمان مبنی بر تحت پوشش قرار دادن و ارتقای کیفی برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی هنری منطبق بر تعالی دینی و قرآنی، موضوع تحکیم بنیان خانواده و کاربردی کردن الگوهای قرانی در سبک زندگی شهروندان در طراحی و برنامه ریزی سال آتی این مرکز مورد هدف گذاری و توجه قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
۳۶۴۷
ارسال نظر