کد خبر: ۹۱۹۳۴

رییس فرهنگسرای ابن سینا مطرح کرد

جشنواره تئاتر شهر به بالندگی رسیده است

رییس فرهنگسرای ابن سینا موفق‌ترین برنامه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در سال ۹۵ را جشنواره تئاتر شهر دانست.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سعید صدراییان، مدیر فرهنگی هنری منطقه ۲ و رییس فرهنگسرای ابن سینا جشنواره تئاتر شهر را مهم‌ترین اتفاق سازمان فرهنگی هنری در سال ۹۵ دانست و عنوان کرد: جشنواره تئاتر شهر با توجه به نمایش‌های خوبی که در آن برگزار شد، یک نقطه عطف در کارنامه سازمان فرهنگی هنری در سال جاری بود. پرداختن به موضوع شهدای غواص در نوع خودش اتفاق مهمی بود و نمایش‌های دیگر نیز نشان از بالندگی در این جشنواره داشت. 

وی به موفق‌ترین برنامه مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۲ نیز اشاره کرد و گفت: فکر می‌کنم سوگواره «خمسه» بهترین برنامه فرهنگسرای ابن‌سینا و منطقه ۲ بود. جشنواره‌ای که البته فراگیر بود، ولی در سال‌های گذشته به دبیری مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۲ برگزار می‌شد و دبیرخانه‌اش در این مرکز بود و عمده فعالیت‌هایش در فرهنگسرای ابن سینا پیگیری می‌شد. 

صدراییان اضافه کرد: در سوگواره «خمسه» خیلی خوب به هنرهای آیینی پرداخته می‌شود و با توجه به اینکه چند سال سابقه برگزاری دارد، کم‌کم جای خودش را در بین هنرمندان و فضای آیینی کشور باز کرده است. 

وی با بیان اینکه فعالیت‌های سازمان فرهنگی هنری در دو سطح اتفاق می‌افتد، گفت: یک سطح بسیار فاخر مانند بسیاری از نکوداشت‌ها، نمایش‌ها، حمایت از فیلم‌ها و ... که اتفاقات بسیار خوب و مطلوبی در آن می‌افتد. یک سطح دیگر نیز کارهایی در سطح محله است که این برنامه‌ها نیز از کیفیت قابل قبولی برخوردار است. اما مشکل اینجاست که کارهای متوسطی در سطح مناطق وجود دارد که به آن توجه کافی نمی‌شود. در مدل برنامه‌ریزی اولیه قرار بود یک سری برنامه شاخص منطقه‌ای داشته باشیم که متاسفانه به آن کم‌توجهی می‌شود. امیدوارم در سال آینده این مسئله برطرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظر