کد خبر: ۹۴۰۵۱

«جنگ‌ها تمامی ندارند» در کتابخانه ابن‌سینا نقد می‌شود

در آستانه سالروز آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، داستان «جنگ‌ها تمامی ندارند» در قالب برنامه «رسالت قلم» روز چهارشنبه ۲۵ مرداد ماه ساعت ۱۶ در کتابخانه ابن‌سینا در منطقه ۱۴ نقد و بررسی می‌شود.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، کتابخانه ابن‌سینا از مراکز فرهنگی هنری منطقه ۱۴ روز چهارشنبه ۲۵ مرداد ماه ساعت ۱۶ در قالب برنامه «رسالت قلم» داستان «جنگ‌ها تمامی ندارند» را نقد و بررسی می‌کند. این داستان از جمله داستان‌های کتاب «گنج پنهان» است که با الهام از خاطرات پنج نفر از سرداران جانباز شرکت‌کننده در عملیات‌های دفاع مقدس حجت‌الاسلام محسن حسینی، حجت‌الاسلام عبدالله توانا، کیوان رهبران، مجتبی راسخ و برادر حجت تدوین شده است. 

در نشست نقد و بررسی داستان کوتاه «جنگ‌ها تمامی ندارند» علاوه بر فاطمه میرصانع نویسنده کتاب، منتقدان حوزه داستان‌نویسی همچون دانیال غضنفری، فاطمه شادلو، معصومه بصیری و حانیه مطهر و اعضای کانون‌های ادبی منطقه نیز شرکت می‌کنند.

کتاب «گنج پنهان» شامل ۵۰ داستان کوتاه در ۴۰۰ صفحه در قطع رقعی، در سال ۹۵ در شمارگان ۵۰۰۰ جلد توسط انتشارات حدیث قلم منتشر شده است.
 
کتابخانه ابن‌سینا در خیابان پیروزی، میدان چهارصد دستگاه، بوستان قانون واقع است. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
آموزش ساخت ماسک‌های خانگی در فرهنگسرای فردوس
کارگاه آموزشی «هنر نقاشی» در خانه فرهنگ مهرآباد
نشست «توصیه‌های سلامتی و اجتماعی» در فرهنگسرای سرو
تکریم خانواده‌ی جانبازان جنگ تحمیلی در خانه‌فرهنگ میثاق
«نور عقیله»؛ الگوسازی ویژگی صبر در توسعه‌ی فردی
«دفاع نابالغ» در خانواده پایدار فرهنگسرای فردوس
کارگاه «هنر زندگی» به همت کتابخانه شهید کاشانی
ویژه‌برنامه «زلال محبت» به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) در فرهنگسرای معرفت
«صبر و مهر» در پاتوق کانونی فرهنگسرای فردوس
آیات و نشانه‌ها در کارگاه قصه و کاردستی کتابخانه علامه جعفری
اولین نشست کافه گفت‌وگوی خانواده توانمند در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
گردهمایی بزرگ تفریحی ورزشی به همت فرهنگسرای رویش
کارگاه عروسک‌سازی در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
آموزش تغذیه سالم در کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه در فرهنگسرای فردوس
کارگاه حقوقی «وکیل خود باشیم» به همت خانه‌فرهنگ محصل
کارگاه آیین زندگی با موضوع «مهربانی با خود» در فرهنگسرای معرفت