همنشینی نمایشگران عروسکی در فرهنگسرای ملل
فرهنگسرای ملل با مشارکت انجمن نمایشگران عروسکی خانه تئاتر برنامه «همنشینی نمایشگران عروسکی» را روز شنبه ۱۳ مرداد ماه با حضور جمعی از پیشکسوتان و هنرمندان برگزار کرد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، فرهنگسرای ملل با مشارکت انجمن نمایشگران عروسکی خانه تئاتر برنامه «همنشینی نمایشگران عروسکی» را روز شنبه ۱۳ مرداد ماه با حضور اصغر همت، مرضیه برومند، مرضیه محبوب، آزاده پورمختار، هرمز هدایت، حسن دادشکر، پیمان شریعتی، علیاکبر قاضی نظام، حسین مؤذن، افسانه زمانی، فهیمه میرزا حسینی، اردشیر صالحپور، امیر عابدی، گلزار محمدی و جمعی از پیشکسوتان و هنرمندان برگزار کرد.
سخنرانی اردشیر صالحپور نویسنده، مدرس و کارگردان تئاتر و اجرای نمایش خیمهشببازی از بخشهای این دورهمی بود و مرضیه برومند، آزاده پورمختار و مرضیه محبوب خاطراتشان از آثار عروسکی را برای هنرمندان بازگو کردند.
در بخش جنبی این برنامه نیز تعدادی از هنرمندان از نمایشگاه نقاشیهای سمانه احسانینیا بانوی جوان معلول که در نگارخانه فرهنگسرای ملل دایر است، دیدن کردند.
در پایان برنامه هنرمندان متولد ماههای تیر و مرداد کیک تولدشان را بریدند.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار