کد خبر: ۱۰۲۴۳۷

«دیدن این فیلم جرم است» در جشنواره فیلم شهر به نمایش درآمد

فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» ساخته رضا زهتابچیان که در بخش سینمای ایران هفتمین جشنواره فیلم شهر حضور دارد، یکشنبه ۳۰ تیرماه با حضور عوامل در پردیس سینمایی ملت به نمایش درآمد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» ساخته رضا زهتابچیان با حضور عوامل این فیلم، هنرمندان، مخاطبان و اهالی رسانه در آخرین روز از جشنواره فیلم شهر به نمایش در آمد.

پیش از نمایش فیلم، محمدرضا شفاه، تهیه‌کننده این فیلم گفت: خیلی متشکرم از اینکه برای دیدن این فیلم آمدید، دیدن این فیلم جرم است! بله فعلاً جرم است! تا وقتی که موفق شویم مجوز این فیلم را بگیریم. شاید امشب یکی از فرصت‌هایی باشد که بتوانید این فیلم را ببینید. دعا کنید موفق شویم و دوستانمان در مجموعه‌های تصمیم‌گیر به این نتیجه برسند که نمایش این فیلم را مجوز دهند و همه مردم آن را ببینند.

زهتابچیان نیز گفت: به رغم اینکه بارها گفته‌ایم همچنان روی حرفمان هستیم که ما این فیلم را تنهایی ساختیم و تنها نهاد حمایت‌کننده ما حوزه هنری بود ولاغیر. بازدارنده‌های فراوانی برای ساخته شدن این فیلم وجود داشت ولی خدا را شکر اتفاق افتاد. فیلم ما دچار مظلومیتی شد که این واژه مظلومیت را عمداً به کار می‌برم. چرا که بسیاری از نهادها گفتند ما مظلوم‌نمایی می‌کنیم ولی ما این کار را نکردیم و خدا را شاکریم.

وی ادامه داد: ما طهارت فیلممان برایمان بسیار مهم بود و دست به هیچ جنگ زرگری نزدیم و هیچ تبلیغات سیاست بازانه‌ای را مرتکب نشدیم و هر چه گفتیم از سر صدق بود. به طهارت قابمان اعتقاد داشتیم و داریم. اگر فیلم ما دچار این بحران‌ها می‌شود من برایش یک دلیل بسیار مهم سراغ دارم و آن این است که فیلم ما فاقد یک پایگاه رسمی است. فیلم ما طوری نیست که این وری ها بخواهند از آن دفاع کنند و یا آن‌وری‌ها . در تمام طیف‌ها موافقان و مخالفان خود را داریم. ما خدا را شاکریم که فیلم ساخته شد. امیدوارم از فیلم خوشتان بیاید و اگر از فیلم خوشتان آمد که خدا را شاکرم و اگر کسی ناراضی بود پیشاپیش طلب حلالیت دارم.

هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر ۲۶ تا ۳۱ تیرماه سال جاری به دبیری هاشم میرزاخانی در پردیس سینمایی ملت برگزار شد. آیین اختتامیه این دوره از جشنواره امشب در تالار وحدت برگزار می‌شود.



گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
هوشنگ کامکار: نام احمد پژمان در تاریخ موسیقی جهان باقی خواهد ماند
برگزیدگان نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند
اعلمی: جشنواره فیلم شهر، مدرسه‌ای برای فیلمسازان نسل آینده ایران
برپایی «خیمه یاس» برای دومین سال متوالی در منطقه ۲۲
«در پناه کتاب»؛ فرهنگسرای خاوران میزبان نویسندگان در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
اختتامیه نهمین جشنواره فیلم شهر در برج میلاد برگزار می‌شود
رونمایی «کتاب ایلیا، جادوی سرخ» در فرهنگسرای اندیشه
نشست بررسی و خوانش کتاب «دوباه فکر کن» در کتابخانه تلاش
آیین رونمایی از كتب حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر به همت فرهنگسرای نهج‌البلاغه برگزار می‌شود
رویداد آموزشی تفریحی «خلاقستان ۵» در کتابخانه رحماندوست برگزار می‌شود
نمایشگاه عکس «مهاجرانه» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی گشایش یافت
آنچه در روز سوم جشنواره فیلم شهر می‌بینید
شهر و سینما در قاب نهمین جشنواره فیلم شهر/ مروری بر جشنواره‌ای که نگاه به شهر دارد
برنامه کنسرت‌ها تا پایان ماه دوم پاییز؛ «برج میلاد» هم میزبان است
اسامی نامزد‌های بخش فیلمنامه نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد
کارگاه آموزشی «زیبانویسی» در خانه فرهنگ مهرآباد
راهکار حل مشکلات، مشارکت دادن مردم در امور است
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۴
آیین تجلیل و بزرگداشت میکائیل شهرستانی در فرهنگسرای ارسباران
ششمین اجرای نمایشنامه‌خوانی دختران نوجوان با «پرواز کبک‌ها» در فرهنگسرای فردوس
رویداد فرهنگی «نوجهان» در منطقه ۹ برگزار می‌شود
اجرای نمایش آیینی «مرگ‌اندود» در خانه شهر
دوازدهمین گردهمایی افراد دارای لکنت در فرهنگسرای سرو برگزار می‌شود
مادران شاغل؛ میان رؤیا و واقعیت، عشق و تلاش- حمیده آقابابایی
نشست تخصصی «از هشتگ تا کنش» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود