کد خبر: ۱۰۵۴۷۸

شخصیت شناسی از روی سلفی به کمک هوش مصنوعی

دانشمندان به تازگی با کمک هوش مصنوعی موفق به تحلیل شخصیت افراد از روی عکس‌های سلفی آن‌ها شدند.

یک مطالعه ادعا می‌کند که فناوری تشخیص چهره می‌تواند با تجزیه و تحلیل یک سلفی بدون احساس، شخصیت فرد را تعیین کند.

محققان یک شبکه عصبی مصنوعی ایجاد کردند که قادر به ارزیابی ۱۲۸ فاکتور مختلف چهره فرد مانند عرض دهان و قد لب‌ها یا چشم‌هاست.

از داده‌های به دست آمده از این ارزیابی برای طبقه بندی شخص بر اساس پنج ویژگی شخصیتی از قبیل برون‌گرایی، سازگاری و موافقت، رنجوری و روشن فکر بودن نسبت به تجربه استفاده شد. نتایج به دست آمده با پرسشنامه‌ای که توسط داوطلبان تکمیل شد، مورد مقایسه قرار گرفت که در ۵۸ درصد یافته‌ها دقیق بودند.

دانشمندان با استفاده از خصوصیات پنجگانه اصلی برای طبقه بندی شخصیت‌ها از روشی درست و مشخص استفاده کردند. این فناوری در مورد زنان دقیق‌تر از مردان عمل کرده است.

۳۱ هزار عکس سلفی بارگذاری شده توسط ۱۲ هزار کاربر در این فناوری مورد ارزیابی قرار گرفت که به دو گروه تقسیم بندی شدند؛ یک گروه برای سنجش قدرت هوش مصنوعی و گروه دیگر برای آزمایش شبکه، مورد استفاده قرار گرفتند.

محققان معتقدند هوش مصنوعی در تحلیل شخصیت افراد بدون داشتن اطلاعات قبلی، بهتر از یک انسان معمولی عمل می‌کند، از این رو می‌تواند این امکان را برای کارفرمایان و رؤسای شرکت‌ها ایجاد کند تا مناسب‌ترین فرد را انتخاب کنند.

به اعتقاد یکی از طراحان این فناوری چهره‌ها حاوی اطلاعات قابل توجهی در مورد اشخاص هستند. هوش مصنوعی می‌تواند کمک خوبی در انتخاب شریک زندگی برای افراد در رسیدن به نتایج تعاملی رضایت بخش باشد. این مطالعه همچنین شواهد جدیدی مبنی بر تایید ارتباط شخصیت افراد با ظاهر آن‌ها ارائه می‌دهد.

شخصیت نوع زندگی افراد را نشان می‌دهد، یک فرد با وجدان مستعد سلامت جسمی خوب و روابط هماهنگ‌تر است. برونگرا‌ها شادتر هستند. افراد با فکر باز از درآمد بالاتری بهره‌مند بوده، محبوب هستند و دوستان زیادی دارند.

محققان معتقدند سلفی‌ها در شرایط کنترل نشده و اتفاقی گرفته می‌شوند بنابراین می‌توانند برای پیش‌بینی ویژگی‌های شخصیتی با استفاد ه از الگوریتم‌های دید رایانه پیچیده استفاده شوند.

مزیت این روش این است که نسبتا ساده است و نیازی به اسکنر‌های سه بعدی ندارد و با استفاده از یارانه رومیزی به راحتی قابل اجراست.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
سینمای ایران از سایکودرام می‌ترسد؛ «لاک‌پشت» خلاف جریان است
کارگاه تخصصی آموزش شعر کودک و نوجوان در باغ کتاب برگزار می‌شود
رویداد دانش‌آموزی «لوکیشن ۲» در فرهنگسرای ولاء
گروه موسیقی «سپهر آذر» و «ضرب‌آهنگ رسا» در شب موسیقی ارسباران
ورک‌شاپ نقاشی «درخت پاییزی» در نگارخانه آبی فرهنگسرای امید
اعلام اسامی آثار کوتاه داستانی نهمین جشنواره فیلم شهر
نمایشگاه آثار حجمی «پازل من کامل است» در نگارخانه فرهنگسرای ابن‌سینا
حضور «رابین هود» از ۲۰ آبان در تالار وحدت
مستانه مهاجر و علی اوجی از جشنواره فیلم شهر حکم گرفتند
اکران یک فیلم با چاشنی انفجار
«جادوی کلمات» ویژه‌ی نوجوانان علاقمند به نویسندگی در کتابخانه علامه جعفری
پوستر سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
حمید نعمت‌الله با «بُت» به فجر می‌آید/ یک درام اجتماعی با لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن
آیین رونمایی از ساز سنتور کودک و کتاب آموزشی در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان