کد خبر: ۱۰۶۷۱۳

43 هزار نفر مخاطب سینماها در یک هفته / «شنای پروانه» صدرنشین جدول فروش شد

پس از گذشت چهار ماه از تعطیلی سینماها، از روز یکم تیر سینماها بازگشایی شدند و در مجموع ۴۳ هزار و ۹۶۱ مخاطب در سینماهای سراسر کشور در ۶ روز ابتدایی تیرماه، به تماشای فیلم‌ها نشستند.

43 هزار نفر مخاطب سینماها در یک هفته /

مسعود نجفی مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی شب گذشته جمعه ۶ تیرماه در گفتگوی تلفنی با برنامه "نقد سینما" با بیان اینکه آمار فروش و مخاطب فیلم‌ها از اول تیر روزانه در سایت سازمان سینمایی منتشر شده است، گفت: از اواسط هفته پیش رو این آمار به تفکیک فروشنده، گیشه، تخفیف‌ها، سالن، فیلم و حتی ساعت خرید در سامانه سمفا به صورت آنلاین اعلام خواهد شد تا مورد استفاده سینماگران، منتقدان و اهالی رسانه قرار گیرد.

نجفی افزود: با توجه به تاکید رئیس سازمان سینمایی مبنی بر شفاف سازی، در سال گذشته سامانه سینماشهر این اطلاعات را در اختیار مخاطبان قرار می‌داد و امسال قرار است سامانه سمفا آمار اکران را کامل‌تر منتشر کند.

وی با اشاره به آمار مخاطبان سینما بعد از بازگشایی گفت: ۴۳ هزار و ۹۶۱ نفر تا این لحظه مخاطب فیلم‌های روی پرده بودند که از این تعداد حدود ۶۰ درصد به "شنای پروانه"، ۲۵ درصد به فیلم "خوب، بد، جلف ۲ "و ۱۵ درصد به فیلم‌های دیگر اختصاص دارد.

مدیر کل روابط عمومی سازمان سینمایی مخاطبان پنجشنبه و جمعه را حدود ۳۰ هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: تا این لحظه (ساعت ۲۳:۳۰ جمعه ۶ تیرماه) ۱۸ هزار و ۵۷۴ نفر مخاطب فیلم‌های امروز بودند که چند سئانس فوق‌العاده همچنان ادامه دارد.

نجفی در پایان خاطرنشان کرد: با آماری که از فروش فیلم‌ها در دو روز اخیر مشاهده شد به روند اکران فیلم‌ها در روزهای آینده می‌توانیم خوشبین باشیم. خصوصاً اینکه باید اعتماد مردم به سالن‌های سینما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سینماها از سوی پرسنل و تماشاگران جلب شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
شنای پروانه سینما
ارسال نظر
آخرین اخبار

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند

آغاز اکران آنلاین مستند برگزیده جشنواره فیلم فجر