کد خبر: ۱۰۷۸۶۹

تکریم ۱۱۰ خانواده شهید سادات شهر تهران در دهه ولایت

رییس فرهنگ‌سرای اخلاق از تکریم ۱۱۰ خانواده شهید سادات و نصب بیرق مزین به حدیث ولایت بر سردر خانه شهدای سادات در شهر تهران به مناسب عید غدیر خم در قالب برنامه «بیت الشهدا بیت محبان علی(ع) است» خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مرضیه خسروی بروجنی مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۴ و رییس فرهنگ‌سرای اخلاق از تکریم ۱۱۰ خانواده شهید سادات و نصب بیرق مزین به حدیث ولایت بر سردر خانه شهدای سادات در شهر تهران به مناسب عید غدیر خم در قالب برنامه «بیت الشهدا بیت محبان علی(ع) است» خبر داد و گفت: این برنامه به منظور قدردانی از ایثار و از خودگذشتگی خانواده معظم شهدا و اشاعه فرهنگ تکریم سادات به مناسبت عید سعید غدیر خم در منزل شهدای سادات برگزار می‌شود. 

وی با اشاره به مشارکت اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در اجرای این برنامه گفت: در این برنامه پس از جمع‌آوری مشخصات شهدای سادات شامل شهدای سادات دفاع مقدس، دوران پیروزی انقلاب اسلامی، مدافع حرم و سلامت در هر منطقه، به علت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تعدادی محدود از مسئولان فرهنگی و اجتماعی هر منطقه همراه با نماینده‌ای از کانون‌های مردمی با مراجعه به منزل خانواده شهدای سادات، ضمن نصب پرچم و بیرق مزین به حدیث ولایت بر سردر منازل شهدا، سپاس‌نامه رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و لوح تکریم و هدایای ویژه عید غدیر را مقابل درب منزل به خانواده شهید تقدیم می‌کنند. 

دبیرخانه اجرایی برنامه «بیت الشهدا بیت محبان علی(ع) است» در فرهنگ‌سرای اخلاق در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی واقع شده است. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
رویداد آموزشی تفریحی «خلاقستان ۵» در کتابخانه رحماندوست برگزار می‌شود
نمایشگاه عکس «مهاجرانه» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی گشایش یافت
آنچه در روز سوم جشنواره فیلم شهر می‌بینید
شهر و سینما در قاب نهمین جشنواره فیلم شهر/ مروری بر جشنواره‌ای که نگاه به شهر دارد
برنامه کنسرت‌ها تا پایان ماه دوم پاییز؛ «برج میلاد» هم میزبان است
اسامی نامزد‌های بخش فیلمنامه نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد
کارگاه آموزشی «زیبانویسی» در خانه فرهنگ مهرآباد
راهکار حل مشکلات، مشارکت دادن مردم در امور است
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۴
آیین تجلیل و بزرگداشت میکائیل شهرستانی در فرهنگسرای ارسباران
ششمین اجرای نمایشنامه‌خوانی دختران نوجوان با «پرواز کبک‌ها» در فرهنگسرای فردوس
رویداد فرهنگی «نوجهان» در منطقه ۹ برگزار می‌شود
اجرای نمایش آیینی «مرگ‌اندود» در خانه شهر
دوازدهمین گردهمایی افراد دارای لکنت در فرهنگسرای سرو برگزار می‌شود
مادران شاغل؛ میان رؤیا و واقعیت، عشق و تلاش- حمیده آقابابایی
نشست تخصصی «از هشتگ تا کنش» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نمایش و تحلیل فیلم «ماه کاغذی» در فرهنگسرای ارسباران
روایت اول اگر گفته نشود روایت دشمن غالب می‌شود/ در بحران جنگ، مردم دیگر موبایل‌به‌دست نبودند؛ همدل بودند
ناصر ممدوح در خاطره تهران باقی می‌ماند
بازسازی ذهنی خانواده و شهر در «زیبا صدایم کن»/ تمرکز بر مفهوم «گذر شهری»
معرفی فیلم‌های بلند، بخش بین‌الملل و سریال‌های نهمین جشنواره فیلم شهر
همایون ارشادی درگذشت
دومین روز جشنواره فیلم شهر چه ببینیم؟
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴
تهران در قاب عکاسان/ روایت شهری تهران از مدرنیته تا خاطره