کد خبر: ۱۰۷۸۶۹

تکریم ۱۱۰ خانواده شهید سادات شهر تهران در دهه ولایت

رییس فرهنگ‌سرای اخلاق از تکریم ۱۱۰ خانواده شهید سادات و نصب بیرق مزین به حدیث ولایت بر سردر خانه شهدای سادات در شهر تهران به مناسب عید غدیر خم در قالب برنامه «بیت الشهدا بیت محبان علی(ع) است» خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مرضیه خسروی بروجنی مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۴ و رییس فرهنگ‌سرای اخلاق از تکریم ۱۱۰ خانواده شهید سادات و نصب بیرق مزین به حدیث ولایت بر سردر خانه شهدای سادات در شهر تهران به مناسب عید غدیر خم در قالب برنامه «بیت الشهدا بیت محبان علی(ع) است» خبر داد و گفت: این برنامه به منظور قدردانی از ایثار و از خودگذشتگی خانواده معظم شهدا و اشاعه فرهنگ تکریم سادات به مناسبت عید سعید غدیر خم در منزل شهدای سادات برگزار می‌شود. 

وی با اشاره به مشارکت اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در اجرای این برنامه گفت: در این برنامه پس از جمع‌آوری مشخصات شهدای سادات شامل شهدای سادات دفاع مقدس، دوران پیروزی انقلاب اسلامی، مدافع حرم و سلامت در هر منطقه، به علت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تعدادی محدود از مسئولان فرهنگی و اجتماعی هر منطقه همراه با نماینده‌ای از کانون‌های مردمی با مراجعه به منزل خانواده شهدای سادات، ضمن نصب پرچم و بیرق مزین به حدیث ولایت بر سردر منازل شهدا، سپاس‌نامه رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و لوح تکریم و هدایای ویژه عید غدیر را مقابل درب منزل به خانواده شهید تقدیم می‌کنند. 

دبیرخانه اجرایی برنامه «بیت الشهدا بیت محبان علی(ع) است» در فرهنگ‌سرای اخلاق در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی واقع شده است. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند

آغاز اکران آنلاین مستند برگزیده جشنواره فیلم فجر