کد خبر: ۱۰۸۳۲۱

نمایشگاه کرونا به وقت تهران

نمایشگاه کرونا به وقت تهران (#همه ماسک می زنیم) در محل خانه کاریکاتور با رعایت پروتکل های بهداشتی از 20 مرداد ماه تا 20 شهریور ماه امسال برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه کرونا به وقت تهران (#همه ماسک می زنیم) در محل خانه کاریکاتور با رعایت پروتکل های بهداشتی از 20 مرداد ماه تا 20 شهریور ماه 1399 برگزار می شود. 
همچنین این نمایشگاه به صورت مجازی در صفحه رسمی اینستاگرام مناطق 22 گانه، فرهنگسراهای و مراکز خاص هر روز یک اثر به نمایش گذاشته می شود.

نمایشگاه کرونا به وقت تهران
در این نمایشگاه آثار هنرمندانی چون:

آرس/کوبا، احمد کبیر کیشور/بنگلادش، اولگ لوکتیو/اوکراین، اولگ گوسول/اوکراین، ندا تنهایی مقدم/جوزف‌پارچال/جمهوری چک،محمدحبیبی/ایران،حکمت سیل/ترکیه،دیدی سری ویدیانتو/اندونزی،علیرضاذاکری/ایران،حمیدصوفی/ایران،کائو گومز/برزیل، مارکودآگوستینو/ایتالیا،  میلنکوکوسانویک/صربستان، محمود نظری/ایران، نیکولالیستیس/کرواسی، وانگ زی ژن/چین، ولادیمیر کازانفسکی/اوکراین، هیکابی دمیرچی/ترکیه، هاکان کلاس/ترکیه، هاندرن خوشناو/ عراق به چشم می خورد.

استفاده از مدیای طنز در آگاه سازی خطرات بیماری در جامعه، فرهنگ سازی در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری و استفاده از ماسک از نگاه کارتون، ضرورت استفاده مردم از ماسک با نگاه طنز به عنوان مهمترین وسیله بازدارنده بیماری در جامعه، هم آوایی جامعه در مشکلات و با هم بودن در شکست بیماری کرونا،نشان دادن اهمیت این بیماری در به خطر انداختن سلامتی و شور و نشاط جامعه از نگاه هنرمندان معاصر عرصه کاریکاتور از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه مجازی است.

علاقمندان می  توانند برای دیدن این آثار به صورت مجازی (هر روز یک اثر) به صفحه رسمی اینستاگرام خانه کاریکاتور ایران به نشانی @iranian-cartoon-house مراجعه نمایند.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
مسابقه‌ی داستانک‌نویسی به مناسبت هفته کتاب در کتابخانه شهدای حصارک
تبدیل تهران به فضایی تئاتری؛ تعهدات مالی تئاتر «شهر» انجام می‌شود
دبیر جشنواره شعر فجر منصوب شد
نمایش و تحلیل روان‌شناختی پویانمای «درون و بیرون ۲» در فرهنگسرای فردوس
«از خود تا خانواده» در فرهنگسرای سلامت
تجلیل از مردی که اعتبار تئاتر را حفظ کرد؛ بزرگداشت میکائیل شهرستانی در ارسباران
رونمایی از کتاب «تقویم تاریک» در فرهنگسرای اندیشه
خوانش گروهی کتاب «من و کتاب» در کتابخانه تلاش
نمایش و نقد فیلم «بخور عبادت کن عشق بورز» در فرهنگسرای ارسباران
«تهرانِ کتابخوان‌ها»؛ برنامه‌های سازمان فرهنگی‌هنری به مناسبت هفته کتاب
مهران مدیری: در «مرد سه هزار چهره» نقش پدرم را بازی می‌کنم/ پخش از نوروز ۱۴۰۵
دستِ پُرِ باغ کتاب در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
نشست «بازنمایی شهر تهران در اجرا و روایت‌های دراماتیک» در جشنواره تئاتر شهر
«کتابخانه صنعت» در شرکت پارس‌خودرو
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نشست صمیمی با نویسنده محبوب در کتابخانه پرتو
هوشنگ کامکار: نام احمد پژمان در تاریخ موسیقی جهان باقی خواهد ماند
برگزیدگان نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند
اعلمی: جشنواره فیلم شهر، مدرسه‌ای برای فیلمسازان نسل آینده ایران
برپایی «خیمه یاس» برای دومین سال متوالی در منطقه ۲۲
«در پناه کتاب»؛ فرهنگسرای خاوران میزبان نویسندگان در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
اختتامیه نهمین جشنواره فیلم شهر در برج میلاد برگزار می‌شود
رونمایی «کتاب ایلیا، جادوی سرخ» در فرهنگسرای اندیشه
نشست بررسی و خوانش کتاب «دوباه فکر کن» در کتابخانه تلاش
آیین رونمایی از كتب حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر به همت فرهنگسرای نهج‌البلاغه برگزار می‌شود