کد خبر: ۱۱۰۸۱۵

روزنامه ایتالیایی:

افرادی که برکرونا غلبه کردند برای همیشه مصون نیستند

روزنامه ایل ژورنال ایتالیا به قلم نوولا تولونی گزارش درباره میزان مصونیت بدن انسان در برابر آلودگی دوباره افراد به ویروس کرونا نوشت و در آن مدعی شد که افرادی که یکبار به کرونا مبتلا می شوند لزوما بدنشان در برابر ان مصونیت ندارد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، در این روزنامه ایتالیایی آمده است: شک و تردیدهای جدیدی در خصوص مصونیت در برابر ویروس کووید-19 مطرح گردیده است. آری، ابتلا به این ویروس فرد را در برابر مبتلا شدن جدید مصون نمی دارد. پسر جوانی که در نوادا پس از آنکه یک بار مبتلا گردید و بار دگیر با پیامدهایی شدیدتر از بار اول آلوده گردید، شاهدی بر این مدعاست.

ایل ژورنال نوشت: این جوان اواخر ماه مارس علائمی از بیماری بروز داده بود اما آزمایش وی اواسط ماه آوریل مثبت شده بود. اواخر همان ماه وی دیگر علامتی نداشت و درمان شده اعلام شد و نیازی به بستری شدن نیز پیدا نکرده بود. لیکن این جوان 25 ساله در روز 28 مه بار دیگر علائمی از بیماری از خود بروز داد و این بار به سرعت حالش رو به وخامت گذاشت و روز 5 ژوئن معلوم گردید که مبتلا به ویروس کرونا است و این بار ناگزیر گردید در بیمارستان بستری گردد. ریه های وی به شدت درگیر شده بود. اکنون حال وی مساعد است لیکن مورد وی سناریوی غیرمعمولی را مطرح کرد.

برپایه این گزارش، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که زمانی که یک فرد مبتلا به کووید-19 درمان می شود همواره و لزوماً در برابر این ویروس مصون نمی گردد. لذا چنین فردی باید در هر صورت تابع قوانین و مقررات ضدکرونا باشد.

این روزنامه ایتالیایی در پاین تاکید کرد: تحقیقاتی که تا به امروز انجام گرفتند هنوز قادر به حل رابطۀ بغرنج میان ابتلا به ویروس کرونا و مصونیت در برابر آن نیستند. رابطه ای که امروز شک و تردیدهای فراوانی وجود دارد و ممکن است زندگی روزمرۀ ما را تا مدت های مدیدی تحت الشعاع قراردهد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن روایت نوجوانان در جنوب شهر؛ اختتامیه «صدرپلاس» با درخشش استعداد‌های نوجوان سینما
فیلم؛ بازدید سرپرست سازمان فرهنگی هنری از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
نخستین کارگاه «تربیت مربی سواد رسانه‌ای ویژه کودکان» در فرهنگسرای رسانه
«باران اسیدی» و «کلکسیونر» در تماشاخانه‌ ایران‌شهر روی صحنه‌ می‌روند
برگزاری نشست «شب ذهن و آگاهی» در فرهنگسرای سرو
«ارثیه خاموش» در باغ کتاب تهران رونمایی شد
برپایی مراسم یادبود ناصر تقوایی/ خالق «کاغذ بی‌خط» غریب بود
کاربردهای هوش مصنوعی در عکاسی نقد و بررسی شد
روایت تشکیل یگان موشکی ایران به چاپ بیست‌ و دوم رسید
اهدای جایزه یک عمر فعالیت ادبی به خالق کلیدر
اجرای ۳ نمایش در پردیس تئاتر تهران
خانه کاریکاتور ایران دبیرخانه سومین دوره مسابقه بین‌المللی کارتون «ترامپیسم» شد
اجرای نمایش خیابانی «پرستار» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۴
پویش «به افتخار نوجوونی» برای معرفی نوجوانان دارای ویژگی‌های اخلاقی و اجتماعی برجسته
اعلام نتایج بررسی متون بخش تئاتر صحنه‌ای جشنواره تئاتر «شهر»
سومین گردهمایی بزرگ خانواده «اهالی بهشت» در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود
مسابقه شنیداری کتاب گویای «بزرگمرد کوچک»
مجمع بین‌المللی شهری بریکس، دیپلماسی شهری در خدمت منافع ملی- محمودرضا کبیری یگانه
«آموزش کاربردی ترانه‌سرایی»
دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر(عج) رونمایی شد
اختتامیه سومین دوره فیلمسازی «صدر پلاس» در فرهنگسرای بهمن
برنامه‌های فرهنگی و هنری با «فرهنگسرای منتظر» در نماز جمعه تهران
نمایش و تحلیل فیلم «سه روز کندور» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۴