کد خبر: ۱۱۱۲۷۶

مدیر عامل صندوق اعتباری هنر خبر داد :

کمک هزینه بیکاری ایام کرونا برای اعضاء صندوق اعتباری هنر واریز می شود

مدیرعامل صندوق اعتباری از آغاز صدور«هنرکارت» خبر داد و گفت: کمک هزینه بیکاری ناشی از شیوع بیماری کرونا از طریق هنرکارت واریز می شود.

کمک هزینه بیکاری ایام کرونا برای اعضاء صندوق اعتباری هنر واریز می شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سیدحسین سیدزاده، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اعلام این خبر گفت: از زمان آغاز ثبت نام هنر کارت تاکنون بیش از 60 هزار نفر از اعضای صندوق در سامانه هنرکارت ثبت نام کرده اند و برای بیش از 32 هزار نفر از ثبت نام کنندگان از سوی بانک عامل افتتاح حساب شده است که طی این هفته به مناسبت میلاد رسول اکرم(ص) کمک هزینه ایام بیکاری کرونا به حساب آنها واریز خواهد شد.

وی تصریح کرد: هنرکارت، کارت هویتی اعضای صندوق اعتباری هنر محسوب می شود و از این پس خدمات صندوق  در قالب این کارت که عضو شبکه بانکی کشور است به هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران عضو ارائه می شود.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به مشکلات جامعه فرهنگ و هنر کشور پس از شیوع کرونا گفت: با توجه به محدودیت فعالیت های مراکز فرهنگی و هنری  با پیگیری های انجام شده در دولت پرداخت کمک هزینه ایام بیکاری ناشی از شیوع ویروس کرونا به اعضای صندوق در قالب هنرکارت محقق شد. براین اساس طی این هفته کمک هزینه معیشتی به حساب متصل به هنرکارت اهالی فرهنگ و هنر واریزخواهد شد.

سیدزاده در خصوص دریافت هنرکارت افزود: با همراهی بانک عامل هنرکارت برای اعضا صادر و طی چند مرحله توزیع خواهد شد. متعاقباً  اطلاعات تکمیلی در خصوص جزییات دریافت این کارت از طریق ارسال پیامک اطلاع رسانی می شود.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در پایان گفت: رایزنی با مجموعه ای از فروشگاه ها و مراکز فرهنگی و رفاهی برای ارائه خدمات به دارندگان هنرکارت در جریان است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایش و نقد فیلم «رها» در فرهنگسرای ارسباران

«قصّه‌های به‌دردبخور» برای نوجوانان منتشر شد

تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره فیلم کوتاه تهران

قصه‌های تلخ و شیرین محله‌ای قدیمی در فصل تازه «حکایت‌های کمال»

صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۴

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس